Annons: Shoppa min stil

Sneakers
Kofta
Klänning
T-shirt
Pullover
Basker
Vit blus
Klänning
Kavaj
Sandaler
T-shirt
Väska
Klännning
Väska
Kappa
Blus
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Slacks
Kostymbyxa
Kofta
Slipover
Klännning
Kappa
Kavaj
Linne med spets
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Boots
Cardigan
Linne
Skjorta
Klänning
Kappa
Kjol
Väska
Klänning
T-shirt
Blus
Väska
Väska
Klänning
Blå klänning
Kavaj
Knytblus
Byxor
Byxor
Kavaj
Ankelboots
T-shirt
T-shirt
Pälsjacka
Kjol
Stickad klänning
Byxor
Linne
Väska
Klänning
Byxor
Kjol
Skjorta
Kappa
Väska
Väska
Väst
Plisserad kjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Stövel
Klänning
Knytblus
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Halsduk
Klänning
Blus
T-shirt
Svarta jeans
T-shirt
Tröja
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Cape
Klänning
Kavaj
Kjol
Kjol
Satinkjol
Klänning
Cardigan
Kavaj
Plisserad kjol
Kjol
Kofta
Kofta
Slingbacks
Väska
Jeansjacka
Pullover
Kofta
Skjorta
Linne
Kofta
Skjorta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Jeans
T-shirt
Kofta
T-shirt
Skinnkjol
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Satinkjol
Kappa
Pullover
Kappa
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Grön klänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Tröja
Väska
Väska
Pullover
Väska
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Tröja
Väska
Knytblus
Bag
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Klippning och styling i Malmö hos frisör SKULT

Hej fina. Nu har jag precis kommit hem efter klippning och styling i Malmö hos frisör SKULT. Jag blev så himla nöjd sist jag var där, både med klippning och styling, så jag ville absolut boka där igen. Idag fick jag en annan frisör än den jag hade sist men jag blev lika nöjd den här gången! Mitt hår är väldigt slitet, rakt och tråkigt så jag ville både klippa bort det slitna och sedan få styling i form av lockar för mer volym och snyggare fall :). Jag är supernöjd!

Ikväll ska jag och Carl iväg på tapas- och drinkkväll hos våra vänner Sara och Oscar. Ska bli himla trevligt. Måste bara bestämma vad jag ska ha på mig. Så ovant att klä sig för höstväder nu. Blir nog klänning – med strumpbyxor! Hoppas på att lockarna håller i sig, men hon som klippte mig använde några hårstylingprodukter som skulle hjälpa till med att behålla lockarna. Perfekt att bli klippt och stylad i håret en lördag!

Rekommenderar verkligen klippning och styling i Malmö hos frisör SKULT. Nu måste jag försöka bestämma en bra outfit och göra mig i ordning för kvällen. Hoppas ni får en underbar lördagskväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?