Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kappa
Klänning
Skjorta
Väska
Ankelboots
Blus
T-shirt
Klänning
Pullover
Slipover
Klänning
Knytblus
Väska
Kofta
Byxor
Pullover
Klänning
Skinnkjol
Kappa
Kjol
Klänning
Kjol
Stickad klänning
T-shirt
Kappa
T-shirt
Manolo Blahnik
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klännning
Kostymbyxa
Basker
Kjol
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Skjortklänning
Klänning
Väska
Byxor
Kjol
Kjol
Pullover
Kofta
Cardigan
Jeans
Klänning
Skjorta
Kjol
Knytblus
Linne
Klänning
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Tröja
Kappa
Väska
Kavaj
Slingbacks
Rosa kostymbyxor
Sneakers
Kavaj
Väska
Väska
Pälsjacka
Väska
Pullover
Kofta
Halsduk
Linne
Kofta
Klänning
Skjorta
Linne
Kjol
Väst
Kofta
Cape
Kavaj
Skjorta
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Tröja
T-shirt
Väska
Kavaj
Blus
Byxor
Bag
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Stövel
Väska
Grå kavaj
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Klännning
Kofta
T-shirt
Vit blus
Byxor
Boots
Kofta
Kappa
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Tröja
Slacks
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Kofta
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Klippning och styling i Malmö hos frisör SKULT

Hej fina. Nu har jag precis kommit hem efter klippning och styling i Malmö hos frisör SKULT. Jag blev så himla nöjd sist jag var där, både med klippning och styling, så jag ville absolut boka där igen. Idag fick jag en annan frisör än den jag hade sist men jag blev lika nöjd den här gången! Mitt hår är väldigt slitet, rakt och tråkigt så jag ville både klippa bort det slitna och sedan få styling i form av lockar för mer volym och snyggare fall :). Jag är supernöjd!

Ikväll ska jag och Carl iväg på tapas- och drinkkväll hos våra vänner Sara och Oscar. Ska bli himla trevligt. Måste bara bestämma vad jag ska ha på mig. Så ovant att klä sig för höstväder nu. Blir nog klänning – med strumpbyxor! Hoppas på att lockarna håller i sig, men hon som klippte mig använde några hårstylingprodukter som skulle hjälpa till med att behålla lockarna. Perfekt att bli klippt och stylad i håret en lördag!

Rekommenderar verkligen klippning och styling i Malmö hos frisör SKULT. Nu måste jag försöka bestämma en bra outfit och göra mig i ordning för kvällen. Hoppas ni får en underbar lördagskväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?