Annons: Shoppa min stil

Bag
Cardigan
Basker
Kjol
Väska
Blus
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Skjorta
Stenströms cardigan
Pullover
Klänning
örhängen
Kavaj
Klännning
Kjol
T-shirt
Väska
Skjorta
Kavaj
Pullover
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Kjol
Byxor
Klänning
Slingbacks
Skjorta
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Jacka
Ganni diadem
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Kappa
Kofta
Slipover
Kjol
Linne
Pullover
Klännning
Klänning
Kavaj
Blus
Kostymbyxa
Jacka
Skjortklänning
Jeans
Cape
Väska
Stövel
T-shirt
Kofta
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Halsduk
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Kappa
Ankelboots
Kavaj
Kofta
Väska
Spegel
Kofta
Klänning
Knytblus
Grå kavaj
Skjorta
Kavaj
Pullover
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Linne
Louis Vuitton väska
Väska
Kappa
Byxor
Kappa
Kofta
Satinkjol
Tröja
Blus
Väska
Byxor
Väska
Tröja
Klänning
Tory Burch
Sneakers
Väska
Kavaj
Väska
Blus
Klänning
Kavaj
Kånken
Kofta
Tröja
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Skjorta
Steamer
Knytblus
Linne
Kofta
Byxor
T-shirt
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Boots
Kofta
Klänning
Slacks
T-shirt
Klänning
Moschino väska
Väska
Vit blus
Kofta
Kappa
Skjorta
Kofta
Halsduk
Klänning
Kavaj
Väska
Knytblus
Klänning
Väst
Kappa
Väska
16   123
41   310
58   460
43   476
50   492

Klippning och styling i Malmö hos frisör SKULT

Hej fina. Nu har jag precis kommit hem efter klippning och styling i Malmö hos frisör SKULT. Jag blev så himla nöjd sist jag var där, både med klippning och styling, så jag ville absolut boka där igen. Idag fick jag en annan frisör än den jag hade sist men jag blev lika nöjd den här gången! Mitt hår är väldigt slitet, rakt och tråkigt så jag ville både klippa bort det slitna och sedan få styling i form av lockar för mer volym och snyggare fall :). Jag är supernöjd!

Ikväll ska jag och Carl iväg på tapas- och drinkkväll hos våra vänner Sara och Oscar. Ska bli himla trevligt. Måste bara bestämma vad jag ska ha på mig. Så ovant att klä sig för höstväder nu. Blir nog klänning – med strumpbyxor! Hoppas på att lockarna håller i sig, men hon som klippte mig använde några hårstylingprodukter som skulle hjälpa till med att behålla lockarna. Perfekt att bli klippt och stylad i håret en lördag!

Rekommenderar verkligen klippning och styling i Malmö hos frisör SKULT. Nu måste jag försöka bestämma en bra outfit och göra mig i ordning för kvällen. Hoppas ni får en underbar lördagskväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?