Annons: Shoppa min stil

Klännning
Knytblus
Pullover
Skjorta
Tröja
T-shirt
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Byxor
Väska
Linne
Väska
Klänning
Knytblus
Kappa
Väska
Kofta
Pullover
Sneakers
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Byxor
Väska
Skjortklänning
Jeans
Pullover
Klännning
Kappa
Kavaj
Cardigan
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Byxor
Kofta
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Linne
Blus
Grå kavaj
Knytblus
Klänning
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Vit blus
Blus
T-shirt
Kjol
Väska
Blus
Skjorta
Kappa
Skinnkjol
Klänning
Stövel
Halsduk
Klänning
Kavaj
Manolo Blahnik
Väska
Kofta
Linne
Kappa
Pälsjacka
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Kjol
Väst
Väska
Väska
Kappa
T-shirt
Byxor
Pullover
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Kofta
T-shirt
Basker
Kofta
Kappa
Kofta
T-shirt
Slingbacks
Slacks
Väska
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Slipover
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Tröja
Boots
Tröja
Kavaj
Bag
Kofta
Klänning
Kavaj
Cape
Ankelboots
Skjorta
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Holy Caesar på Holy Greens i Malmö

Holy Caesar på Holy Greens

Hej fina. Som ni vet köper jag alltid lunch på Holy Greens de dagar jag väljer att jobba in lunchen istället för att gå hem och äta och blogga. Jag väljer alltid samma sallad – Heja Hummus – men nu håller Holy Greens  på att bygga om så jag var “tvungen” att prova en annan sallad. Det fick bli Holy Caesar på Holy Greens i Malmö. Det känns faktiskt bra att behöva prova en ny sallad, älskar att de har så stort glutenfritt sortiment. Få andra restauranger i Malmö som kan erbjuda det. Oftast är det pasta eller krutonger i salladerna.
 
Eftersom jag började jobbdagen redan kl 7 i morse och jobbar in lunchen idag tänker jag att jag tjänar in de två timmar jag behövs lägga på andra ärenden under veckan. Frukosteventet var trevligt och bjöd på kunskap jag kanske kommer att ha nytta någon gång, men inte just nu tror jag. Dags att fortsätta jobba nu. Hoppas ni har en underbar fredag!
 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?