Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kjol
Väska
Ankelboots
Väska
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kjol
Kofta
Satinkjol
Byxor
Byxor
Klänning
Klänning
Kappa
Pälsjacka
Väska
Klänning
Väska
Väska
Pullover
Slingbacks
Skjorta
Väska
Kostymbyxa
Cape
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
T-shirt
Kjol
Kofta
Kofta
Väska
Blus
Kjol
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kavaj
T-shirt
Klänning
T-shirt
Slacks
Linne
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Jeans
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kjol
Skjorta
Kofta
Skjorta
Klännning
Klänning
Linne
Skjorta
T-shirt
Väska
Grå kavaj
Stövel
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Linne
Knytblus
Kappa
Byxor
Manolo Blahnik
Kappa
Kofta
Kavaj
Vit blus
Knytblus
Väska
Klänning
Slipover
Väska
Cardigan
Blus
Skjorta
Klänning
Kavaj
Bag
T-shirt
Tröja
Kofta
Kofta
T-shirt
Kjol
Tröja
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Boots
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Sneakers
Kavaj
Pullover
Basker
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Halsduk
Kappa
Kofta
Byxor
Väst
Kofta
Pullover
Tröja
Väska
Klännning
Klänning
Stickad klänning
Väska
Klänning
Blus
Skinnkjol
Väska
Klänning
Skjorta
Knytblus
31   197
62   422
45   350
40   404
64   379

Holy Caesar på Holy Greens i Malmö

Holy Caesar på Holy Greens

Hej fina. Som ni vet köper jag alltid lunch på Holy Greens de dagar jag väljer att jobba in lunchen istället för att gå hem och äta och blogga. Jag väljer alltid samma sallad – Heja Hummus – men nu håller Holy Greens  på att bygga om så jag var “tvungen” att prova en annan sallad. Det fick bli Holy Caesar på Holy Greens i Malmö. Det känns faktiskt bra att behöva prova en ny sallad, älskar att de har så stort glutenfritt sortiment. Få andra restauranger i Malmö som kan erbjuda det. Oftast är det pasta eller krutonger i salladerna.
 
Eftersom jag började jobbdagen redan kl 7 i morse och jobbar in lunchen idag tänker jag att jag tjänar in de två timmar jag behövs lägga på andra ärenden under veckan. Frukosteventet var trevligt och bjöd på kunskap jag kanske kommer att ha nytta någon gång, men inte just nu tror jag. Dags att fortsätta jobba nu. Hoppas ni har en underbar fredag!
 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?