Annons: Shoppa min stil

Kofta
Blus
Kavaj
Blå klänning
Byxor
Väska
Cape
Kappa
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Pullover
T-shirt
Kofta
T-shirt
Klännning
Klänning
Blus
Svarta jeans
Knytblus
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Linne
Kostymbyxa
Klänning
Linne
Klänning
Klänning
Jeans
Klänning
Klänning
Satinkjol
Kjol
Väst
Väska
Skjorta
Kofta
Kofta
Kavaj
Tröja
Tröja
Kofta
Cardigan
Väska
Cardigan
Kofta
Blus
Grön klänning
Kjol
Skjorta
Kofta
T-shirt
Satinkjol
Knytblus
Vit blus
Kjol
Kjol
Väska
Byxor
Kofta
Stickad klänning
Boots
Sandaler
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kjol
Slacks
Basker
Pullover
Pullover
Tröja
Klänning
Kavaj
Byxor
Kavaj
Kappa
Jeansjacka
Klänning
Kappa
Kofta
Väska
Väska
Manolo Blahnik
Skjorta
Skjorta
Kappa
T-shirt
Knytblus
Pälsjacka
Pullover
T-shirt
Slingbacks
Klänning
Klänning
Kavaj
Plisserad kjol
Väska
Sneakers
Kjol
Halsduk
Linne
Klänning
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Linne med spets
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Byxor
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Kappa
Klänning
Plisserad kjol
Klännning
Kavaj
Kofta
Slipover
Grå kavaj
Klänning
Bag
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Ankelboots
T-shirt
Klänning
Väska
Skjorta
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Stövel
Kofta
Skjortklänning
Skjorta
Skinnkjol
Väska
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Att unna sig en vardag

Att unna sig en vardag

Hej fina. Ikväll ska jag unna mig riktig vardagslyx. Jag ska besöka min bloggsamarbetspartner Terese på Wondernails & Beauty Spa för att få mina ögonbryn plockade.

Saken är den att jag helt lagt ner att plocka mina ögonbryn och det är för att jag är så himla dålig på det! ?Jag tror att jag plockade mina ögonbryn senast för typ ett år sedan till förra höstens bloggmingel.

Det känns som att det är mycket fokus på just ögonbryn i skönhetsvärlden nu och jag tycker att hela skönhetsgrejen är en stor djungel. Jag kan känna att vissa personers ögonbryn är supersnygga men skulle aldrig kunna få till det själv. När jag såg att Terese på Wondernails & Beauty Spa erbjöd ögonbrynsplockning tänkte jag “varför inte ge det en chans?”. Hon är så duktig på alla sina behandlingar. Vill inte komma hem med två streck utan vill behålla ganska tjocka bryn tror jag men få lite form på dem.

Fortsättning följer… nu kaffe ☺️

Dagens look med alla plagg från Zara nedan. 

Följ:
Dela

1 kommentar

  1. m
    12 september, 2017 / 12:17

    hej

Kommentera


Söker du efter något?