Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Skjorta
Linne
Kofta
Väska
Kjol
Slacks
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Knytblus
Kavaj
Ankelboots
Cape
Väska
Linne
Klänning
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Manolo Blahnik
Linne
Kavaj
Byxor
Byxor
Kappa
T-shirt
Slingbacks
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kofta
Kappa
Klänning
Väska
Boots
Kavaj
Kappa
Blus
T-shirt
Kofta
Klänning
Skjorta
Kappa
Kjol
Kappa
Kjol
T-shirt
Väska
Bag
Pullover
Klännning
Väska
Cardigan
Stickad klänning
Klänning
Skjorta
Halsduk
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Väst
Väska
Knytblus
Pälsjacka
Skinnkjol
Kavaj
Pullover
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Tröja
Kofta
Kavaj
Tröja
Blus
Kavaj
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kappa
Kavaj
Skjorta
Basker
Väska
Väska
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Stövel
Pullover
Klänning
Kofta
T-shirt
Pullover
Satinkjol
Väska
Tröja
Kavaj
Väska
Kjol
Grå kavaj
Slipover
Skjortklänning
Blus
Vit blus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Byxor
Klänning
Knytblus
Kavaj
Jeans
Byxor
Kofta
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Sneakers
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Att unna sig en vardag

Att unna sig en vardag

Hej fina. Ikväll ska jag unna mig riktig vardagslyx. Jag ska besöka min bloggsamarbetspartner Terese på Wondernails & Beauty Spa för att få mina ögonbryn plockade.

Saken är den att jag helt lagt ner att plocka mina ögonbryn och det är för att jag är så himla dålig på det! ?Jag tror att jag plockade mina ögonbryn senast för typ ett år sedan till förra höstens bloggmingel.

Det känns som att det är mycket fokus på just ögonbryn i skönhetsvärlden nu och jag tycker att hela skönhetsgrejen är en stor djungel. Jag kan känna att vissa personers ögonbryn är supersnygga men skulle aldrig kunna få till det själv. När jag såg att Terese på Wondernails & Beauty Spa erbjöd ögonbrynsplockning tänkte jag “varför inte ge det en chans?”. Hon är så duktig på alla sina behandlingar. Vill inte komma hem med två streck utan vill behålla ganska tjocka bryn tror jag men få lite form på dem.

Fortsättning följer… nu kaffe ☺️

Dagens look med alla plagg från Zara nedan. 

Följ:
Dela

1 kommentar

  1. m
    12 september, 2017 / 12:17

    hej

Kommentera


Söker du efter något?