Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Ankelboots
Klänning
Klännning
Byxor
Klänning
Kavaj
Jeans
Kavaj
Väska
Linne
Pullover
Cardigan
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Linne
25   330
79   518
48   537
40   606
59   666

Tillbaka till verkligheten – ny jobbvecka

Hej fina. Hoppas du har sovit gott! Även fast jag och Carl bara varit borta en vecka så känns det som när man kom tillbaka efter semestern tidigare i sommar. Nu är det bara att köra igång direkt utan startaträcka. Tillbaka till verkligheten.

Nu på morgonen innan jobbet ska jag uträtta en sak så får jobba in den tiden senare. Det jag ska göra kan dock kräva lite väntetid så jag kan jobba lite, med mail och rapportering och så. Först kaffe och Nyhetsmorgon. Skönt att få tillbaka rutiner. Hoppas du får en härlig dag!

Idag har jag på mig ett set från Zara som jag köpte i Italien. Älskar dräkter och matchande set. Väskan är från DKNY och den köpte jag på Harrods i London för typ 4-5 år sedan.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?