Annons: Shoppa min stil

Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Linne
Kavaj
Kavaj
Jeans
Byxor
Klännning
Pullover
Klänning
Klänning
Väska
Linne
Cardigan
Väska
50   370
79   472
56   455
61   587
61   637

Nytt mode i garderoben från Coach, Zara och H&M

Hej fina. Tänkte visa er lite mer av det jag shoppade i Rom. Jag gick ju in i butikerna med de största italienska modehusen men där går man ju mest och drömmer. Istället köpte jag en en spetsklänning med krage och rosett och en svartvit pyjamasdräkt från Zara (så snyggt med klackar, läppstift och en snygg svart väska med gulddetaljer, eller kanske en färgklick?) och ett puderrosa linne från H&M.

Vi var även till ett designer outlet ställe där det var betydligt bättre priser. Köpte en portmonnä från Coach i en mindre storlek som jag inte riktigt har i garderoben. Mycket nöjd! Nytt mode i garderoben. Nu ska jag bara försöka få sålt det jag sållat bort därifrån. Sålde en hel del genom min bloppis igår faktiskt :).

Bilder på pyjamasdräkten, portmonnän och linnet nedan. 

Ha en underbar dag!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 11 september, 2017 / 13:00

  Så nice plagg!!

  • thomas
   Författare
   11 september, 2017 / 13:01

   Tack Ronja!:)

Kommentera


Söker du efter något?