Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kappa
Pälsjacka
Grå kavaj
Kjol
Väska
Skjorta
Blus
Kofta
Kjol
Stövel
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Väst
Väska
Kjol
Linne
Byxor
Väska
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Skinnkjol
Kofta
Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Byxor
Kofta
Tröja
Blus
Byxor
Kappa
Kofta
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Klänning
Kjol
Kappa
Kappa
Halsduk
Knytblus
Pullover
Klänning
Klännning
Manolo Blahnik
Ankelboots
Klänning
Kjol
Bag
Sneakers
Kappa
Knytblus
Kavaj
Jeans
Kavaj
Väska
Boots
Blus
Pullover
Linne
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Satinkjol
Vit blus
Väska
T-shirt
Slipover
Slacks
Cape
Klänning
Stickad klänning
Klännning
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Kjol
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Väska
Kavaj
Skjortklänning
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Basker
T-shirt
Väska
Skjorta
Cardigan
Tröja
T-shirt
Linne
Tröja
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Pullover
Klänning
Kofta
Byxor
Väska
T-shirt
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
16   89
57   333
67   382
42   403
20   310

Guidad tur och glutenfri restaurang i Rom

Hej fina. Igår åkte vi äntligen in till Rom. Vi valde att parkera i en stad som heter Marconi och ta tunnelbanan in till Rom därifrån. Det gick himla smidigt! Väl inne i Rom bestämde vi oss för att äta lunch direkt och hade spanat in en glutenfri restaurang i Rom som skulle ha stans godaste glutenfria pizza. VI gick såklart dit och jag beställde in en med mozzarella och skinka. Gudomligt gott! Dock fick Carl hjälpa mig att äta upp. Blir sjukt mätt av brödiga maträtter.

Efter restaurangbesöket strosade vi runt lite innan vi skulle möta upp en guide klockan tre för en guidad tur i Rom. Turen inkluderade stopp och visning av Pantheon, Roman Republic och såklart Colosseum. Det var såklart kul att komma till och se alla de där kända monumenten men jag blir så himla rastlös på sådana där guidad turer. Tröttnar snabbt och är inte jätteintresserad av historia så hade nog fått ut mer av att strosa där själv och ta det i in egen takt (=snabbare beta av dem). Men det känns såklart kul att ha sett dem!

Efter turen skulle vi hitta en bar och ta en cocktail. Hittade en ganska mysig mitt i smeten där vi kunde få vila fötterna lite och fundera på var vi skulle äta middag. Jag går i högklackat hela tiden och igår gick jag faktiskt sönder mina kilklackssandaler (kullersten…) och fick snabbt svänga in i en skobutik och köpa nya högklackade sandaler

På kvällen hamnade vi på en supermysig restaurang som kändes riktigt genuint italiensk. Vi tog en trerätters och jag fick typ världens största mozzarella till förrätt. Så god! Till huvudrätt åt jag råbiff. Också jättegott!

När vi åkte hem passerade v ett stråk där det stod prostituerade. Har nog aldrig sett sådant på nära håll, kändes hemskt. Man vet inte historien bakom…

Nu ska vi äta frukost och sedan ha ännu en dag i Rom. Denna gång med mer shopping som vi inte riktigt hann med igår. Hoppas ni har det bra! En massa bilder nedan.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?