Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klännning
Väska
Linne
Kavaj
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Byxor
Pullover
Väska
Jeans
Linne
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Cardigan
44   456
47   492
40   573
59   642
79   606

Bounty Beach i Italien

Hej fina. Idag har vi haft en härlig dag på stranden Bounty Beach i Italien som ska vara en av de bästa i området vi hänger i. Fina miljöer på bilfärden och stranden var också verkligen fin! Vi badade, lunchade, drack drinks, lyssnade på ljudbok. På vägen hem stannade vi i Anzio och åt middag på en Italiensk restaurang.

Nu är vi hemma och försöker planera vår dag i Rom imorgon. Jag vill såklart besöka butikerna Gucci, Prada, Roberto Cavalli m.fl men vi ska såklart även besöka sevärdheter som Colosseum, Forum Romanum, Sankt Peterskyrkan, Fontana di Trevi m.m.

Bilder från dagen nedan. God natt fina ni! ❤️


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?