Annons: Shoppa min stil

Kappa
Bag
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Cardigan
Grå kavaj
Steamer
Klänning
Kofta
Tröja
Väska
Väska
Kjol
Tröja
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Väst
Kavaj
Byxor
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Jacka
Skjorta
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Louis Vuitton väska
Skjorta
Spegel
Kofta
T-shirt
Väska
Kjol
Väska
Skjorta
Jeans
Klänning
Kofta
Blus
Kofta
Väska
Väska
Moschino väska
Klännning
Knytblus
Kjol
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Sneakers
Kofta
Kappa
Klänning
Kavaj
Byxor
Kjol
Cape
Pullover
Halsduk
Väska
Väska
Väska
Kjol
Basker
Ankelboots
Väska
Pullover
Blus
Tory Burch
Kofta
Byxor
Kånken
Kavaj
Tröja
Slacks
Blus
Kappa
Kappa
Klänning
Kostymbyxa
Pälsjacka
Skjortklänning
Kofta
Kavaj
Pullover
Boots
Väska
Vit blus
Stövel
Väska
Skjorta
Kjol
Knytblus
Kavaj
Slingbacks
Klänning
T-shirt
Linne
Klänning
Väska
Kofta
Jacka
Kavaj
Byxor
Blus
Kofta
Kofta
Kappa
Klänning
T-shirt
Skinnkjol
T-shirt
Klänning
Skjorta
Stenströms cardigan
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kavaj
Pullover
T-shirt
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
Satinkjol
Klänning
Väska
Skjorta
T-shirt
Slipover
Linne
Halsduk
Ganni diadem
Linne
Kofta
Klännning
Klänning
örhängen
Kofta
31   232
16   145
58   391
34   397
57   469

Snygga flip flops – finns det? 

Hej fina. Idag efter jobbet gick jag en sväng på stan för att hitta ett par snygga flip flops (finns det?) som jag kan ha i Italien på stranden eller i stan när jag fått för ont i fötterna av att gå i klackar ?. Dock hittade jag knappt några flip flops alls. Sommarsäsongen är kanske officiellt över nu? Var inne i några skobutiker och de sa att de precis skickat tillbaka alla flip flops.

Istället köpte jag ett par Birkenstock look alikes från H&M. Tänk att det blivit trendigt igen. Jag tycker till och med att det kan vara rätt snyggt! Jag köpte ett par neutrala i svart. Ikväll är Carl iväg och springer något lopp i Köpenhamn och jag har mest packat. Börjar känna mig redo för Italien ?.

God natt fina. Imorgon ska jag på ett event som börjar redan kl 7 på morgonen så måste sova nu.
  

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?