Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Kavaj
Byxor
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kappa
Kavaj
Halsduk
Klänning
Kappa
Väska
Skjorta
Basker
Kofta
Byxor
Klänning
Kjol
T-shirt
Manolo Blahnik
Kofta
Skjorta
Klänning
Bag
Klänning
Tröja
Kavaj
Skinnkjol
Pullover
Slingbacks
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Kappa
Väska
Kjol
Byxor
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Jeans
Kjol
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Blus
Skjortklänning
Klännning
Väska
Grå kavaj
Slacks
T-shirt
Kavaj
Linne
Skjorta
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Kavaj
Ankelboots
Väska
Kofta
Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
Klännning
Kofta
Kofta
Väska
Knytblus
Väska
T-shirt
T-shirt
Kjol
Kavaj
Väska
T-shirt
Cardigan
Stövel
Klänning
Kjol
Tröja
Kavaj
Väska
Cape
Linne
Kjol
Linne
Väst
Pullover
Skjorta
Knytblus
Kappa
Slipover
Väska
Kjol
T-shirt
Väska
Blus
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
T-shirt
Boots
Klänning
Pälsjacka
Kappa
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Vit blus
Kofta
Blus
Pullover
Sneakers
Kofta
Satinkjol
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Snygga flip flops – finns det? 

Hej fina. Idag efter jobbet gick jag en sväng på stan för att hitta ett par snygga flip flops (finns det?) som jag kan ha i Italien på stranden eller i stan när jag fått för ont i fötterna av att gå i klackar ?. Dock hittade jag knappt några flip flops alls. Sommarsäsongen är kanske officiellt över nu? Var inne i några skobutiker och de sa att de precis skickat tillbaka alla flip flops.

Istället köpte jag ett par Birkenstock look alikes från H&M. Tänk att det blivit trendigt igen. Jag tycker till och med att det kan vara rätt snyggt! Jag köpte ett par neutrala i svart. Ikväll är Carl iväg och springer något lopp i Köpenhamn och jag har mest packat. Börjar känna mig redo för Italien ?.

God natt fina. Imorgon ska jag på ett event som börjar redan kl 7 på morgonen så måste sova nu.
  

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?