Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Manolo Blahnik
Grå kavaj
Kavaj
Linne
Kjol
Linne
Klänning
Kappa
Kappa
Plisserad kjol
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kofta
Sneakers
Byxor
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Bag
Väska
Boots
Kavaj
Kjol
Klänning
Tröja
Pullover
Kofta
Klänning
Klänning
Cape
T-shirt
Väska
Pullover
Byxor
Ankelboots
Svarta jeans
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Skjortklänning
Slingbacks
Skjorta
Klänning
Kavaj
Jeansjacka
Tröja
Kofta
Knytblus
Grön klänning
Stövel
Kjol
Väst
T-shirt
Klänning
Kavaj
Cardigan
Väska
Kofta
Klänning
Jeans
Slacks
Väska
Halsduk
Byxor
Väska
Väska
Kjol
T-shirt
Kofta
Tröja
Klänning
Kofta
Blus
Satinkjol
Pullover
Kofta
Pälsjacka
Linne med spets
Kofta
T-shirt
Klännning
T-shirt
T-shirt
Klänning
Basker
Kofta
Väska
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kjol
Väska
Linne
Klännning
Kavaj
Blus
Sandaler
Cardigan
Blus
Kjol
Kavaj
Blå klänning
Byxor
T-shirt
Knytblus
Kappa
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Kappa
Väska
Kjol
Kappa
Kavaj
T-shirt
Stickad klänning
Skjorta
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Satinkjol
Slipover
Väska
Vit blus
Klänning
Plisserad kjol
Rosa kostymbyxor
Kofta
Väska
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Snygga flip flops – finns det? 

Hej fina. Idag efter jobbet gick jag en sväng på stan för att hitta ett par snygga flip flops (finns det?) som jag kan ha i Italien på stranden eller i stan när jag fått för ont i fötterna av att gå i klackar ?. Dock hittade jag knappt några flip flops alls. Sommarsäsongen är kanske officiellt över nu? Var inne i några skobutiker och de sa att de precis skickat tillbaka alla flip flops.

Istället köpte jag ett par Birkenstock look alikes från H&M. Tänk att det blivit trendigt igen. Jag tycker till och med att det kan vara rätt snyggt! Jag köpte ett par neutrala i svart. Ikväll är Carl iväg och springer något lopp i Köpenhamn och jag har mest packat. Börjar känna mig redo för Italien ?.

God natt fina. Imorgon ska jag på ett event som börjar redan kl 7 på morgonen så måste sova nu.
  

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?