Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Ankelboots
Väska
Kavaj
Linne
Pullover
Väska
Linne
Jeans
Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
Klännning
Kavaj
Kjol
Cardigan
43   345
56   403
60   579
61   632
65   671

Snygga flip flops – finns det? 

Hej fina. Idag efter jobbet gick jag en sväng på stan för att hitta ett par snygga flip flops (finns det?) som jag kan ha i Italien på stranden eller i stan när jag fått för ont i fötterna av att gå i klackar ?. Dock hittade jag knappt några flip flops alls. Sommarsäsongen är kanske officiellt över nu? Var inne i några skobutiker och de sa att de precis skickat tillbaka alla flip flops.

Istället köpte jag ett par Birkenstock look alikes från H&M. Tänk att det blivit trendigt igen. Jag tycker till och med att det kan vara rätt snyggt! Jag köpte ett par neutrala i svart. Ikväll är Carl iväg och springer något lopp i Köpenhamn och jag har mest packat. Börjar känna mig redo för Italien ?.

God natt fina. Imorgon ska jag på ett event som börjar redan kl 7 på morgonen så måste sova nu.
 



 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?