Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Ankelboots
Kavaj
Byxor
Jeans
Väska
Kavaj
Kjol
Linne
Klänning
Klännning
Väska
Cardigan
Linne
Klänning
Klänning
Väska
Pullover
25   330
79   518
48   537
40   606
59   666

Måste vara hemma 

Hej fina. Näst sista arbetsdagen innan semester. Som ni märker räknar jag verkligen ner! Ska bli skönt att åka iväg till värme och sommar. Känns som att hela min solbränna är borta så bra att få en ny chans att bättra på den! ?

Idag blir det jobb och i eftermiddag måste jag vara hemma då vi ska få hemleverans av Postnord. Det är Carl som beställd nya högtalare till oss och de ska visst levereras idag mellan kl 13 och 15. Lite svårare för Carl att åka hem än för mig som har en fem minuters promenad. Jag hoppas att de kommer redan kl 13 då jag har några saker jag behöver vara på kontorer för att få klart…

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?