Annons: Shoppa min stil

Byxor
Kofta
Väst
Kappa
Kappa
Väska
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kjol
Väska
Pälsjacka
Kjol
Sneakers
Knytblus
Linne
Kavaj
Skjorta
Ankelboots
Väska
Kavaj
Kjol
Pullover
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Bag
Skjorta
Klänning
Kofta
Klännning
T-shirt
Klänning
Klänning
Byxor
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Byxor
Kappa
Tröja
Byxor
Väska
Skjorta
Kappa
T-shirt
Pullover
Blus
Rosa kostymbyxor
Pullover
Cape
Knytblus
Tröja
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Boots
Kofta
Slipover
Klänning
T-shirt
Klännning
Jeans
T-shirt
T-shirt
Väska
Tröja
Slingbacks
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Pullover
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Linne
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Vit blus
Kavaj
Kjol
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Basker
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Halsduk
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Klänning
Blus
Skjorta
Blus
Väska
Kjol
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Manolo Blahnik
Väska
T-shirt
Satinkjol
Väska
T-shirt
Skjorta
Slacks
Kjol
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
Knytblus
Stövel
Kavaj
Stickad klänning
Cardigan
Kavaj
31   197
62   422
45   350
40   404
64   379

Tiki Party – förberedelser

Hej fina. Idag blir det lunch på kontoret då jag var tvungen att uträtta några ärenden i stan. Hämtade dels ut ett paket på Caroli och jag är superexalterad inför att öppna det och prova innehållet. Hoppas att den passa mig, kan i så fall bli ett riktigt guldkorn i garderoben.

Sedan var jag även förbi Buttericks och köpte lite accessoarer till min outfit som jag ska ha på helgens Tiki Party. En av mina barndomskompisar fyller 30 och ska ha Tik Party som tema, så kul med maskerad!Igår köpte jag en klänning som jag tror passar för det tillfället. Köpte upp en sallad från Holy Greens till kontoret så det blir lite blogg-och-jobblunch.

Imorse var jag ju på frukostseminarium hos Rankrail och där träffade jag en gammal klasskompis från Hudiksvall. Visste inte ens att hon bodde här nere. Vi gick i samma klass från lekis upp till klass 6. Kul och oväntat att stöta på henne här! Och att vi dessutom är i samma bransch :).

Hoppas ni har en bra dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?