Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Ankelboots
Kavaj
Pälsjacka
Klännning
Byxor
Kavaj
Linne
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Kostymbyxa
Kavaj
Jeans
Blus
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pullover
Byxor
Kavaj
Kjol
Knytblus
Kavaj
Väska
Blus
Vit blus
Rosa kostymbyxor
Klännning
Basker
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Linne
Blus
Kofta
Knytblus
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Något jag inte hunnit tänka på

Hej fina. Hoppas allt är bra! Är hemma på lunch och passar på att kika in här. Ikväll ska jag på en kompisdate via appen GoFrendly (har du inte skaffat den än så gör det!). Det är en tjej som jag inte träffat tidigare. Ska bli trevligt! :). Något som jag ännu inte har hunnit tänka på är att jag ska på semester nästa vecka. Jag och Carl har genom Carls jobb hyrt ett hus i Italien strax utanför Rom. Ska bli supermysigt! Men jag har inte alls tänkt på packning ännu och känner att det ju börjar bli dags..

Här hemma i Malmö börjar höstkänslorna infinna sig så det ska bli skönt att återuppleva sommaren vid Medelhavet. Äta en massa god mat och dricka rödvin. Det verkar finnas en del vingårdar i närheten så det blir ju perfekt! Tror att det kommer att vara riktigt varmt så det blir till att leta igenom sommargarderoben igen.

Innan vi åker till Italien ska vi faktiskt till Hudiksvall en sväng och säga hej till mina föräldrar. En av mina bästa vänner ska ha 30-årsfest och det blev perfekt att gå på den och sedan åka till Italien från Arlanda dagen efter. Just nu känns det i alla fall bra, får se hur det känns dagen efter en stor fest att kliva upp och gå ombord på ett plan 😉

Nu luncha vidare och gå tillbaka till jobbet och få lite gjort innan kvällens date! Dagens look nedan :).

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?