Annons: Shoppa min stil

Slingbacks
Kostymbyxa
Slipover
Klänning
Sandaler
T-shirt
Väska
Svarta jeans
Klänning
Kjol
Kavaj
Basker
Linne
Tröja
Kjol
Blå klänning
Slipover
Topp
Kjol
Bag
Skjorta
Boots
Väst
Cardigan
Skjortklänning
Kjol
Klännning
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Pullover
Kjol
Kjol
Väska
Tröja
Pälsjacka
Blå knytblus
Plisserad kjol
Kofta
Slipover
Skjorta
Slacks
Väska
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kavaj
Klänning
Knytblus
T-shirt
T-shirt
Pullover
T-shirt
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Klännning
Skjorta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kofta
Byxor
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Linne
Kofta
Klänning
Halsduk
Blus
Skjorta
Cape
T-shirt
Väska
Klänning
Byxor
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Grå kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
Byxor
Kappa
Tröja
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Linne med spets
Cape
Kappa
Stickad klänning
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Kappa
Kavaj
Slipover vit
Knytblus
Slipover
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Cardigan
Kappa
Väska
Kavaj
Gucciskärp
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Kappa
Linne
Blus
Skinnkjol
Blus
Stövel
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Pullover
Body
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Väska
Grön klänning
Jeans
Kofta
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Sneakers
Vit blus
Kjol
Pullover
Klänning
Blus
Kavaj
Satinkjol
Kofta
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Kofta

Var köper jag mina kläder? Svar på en läsarfråga.

Var köper jag mina kläder?

Hej fina. Jag har fått en fråga från en följare som jag tänkte svara på: var köper jag mina kläder?:)
 
>Nu för tiden köper jag i stort sett allt i andra hand. Tror att minst hälften av mina plagg och väskor är second hand- och vintage. Älskar att besöka second hand-butiker och vintage-marknader och har inga problem med begagnat bara det är i bra skick och fräscht. Hade jag inte haft intresset för second hand och vintage hade jag aldrig haft den garderob jag har idag.
 
Har hittat några favoritdesigners jag alltid håller utkik efter och har lärt mig var jag ska kolla, vilka butiker som är medt välsorterade och vilka mässor som är bäst. I Malmö älskar jag mässorna Finloppis och Loppis med Lyx. Bland second hand-butiker gillar jag Swop Shop och nya Emmaus på Södra Förstadsgatan. Sedan finns det även en massa bra butiker och mässor i Köpenhamn.
 
Av det jag inte köpt second hand kommer det mesta från H&M. Jag älskar H&M. Bra kvalitet, mycket bättre än Zara och Mango, och kollektioner från många olika stilar. Designsamarbetena är ju också ett stort plus! Ska jag köpa något väldigt långsiktigt och/eller något jag vet att jag kommer att använda mycket, typ en ny kappa eller väska, tycker jag att det är värt att lägga lite mer pengar så då kikar jag alltid in i favoriter som typ Filippa K.
 
Nedan en bild från gårdagskvällen. Gillar min nya röda klänning från Massimo Dutti som jag fyndade på Emmaus i lördags!:)
 
 


 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?