Annons: Shoppa min stil

Pullover
Klänning
Klänning
Kavaj
Pullover
Blus
Kavaj
Klänning
Skjorta
Stövel
Kappa
Kofta
Kavaj
Cardigan
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
Vit blus
Linne
Kjol
Kjol
Kavaj
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
Väska
Blå klänning
Tröja
Ankelboots
Byxor
Pullover
Kofta
Kavaj
Kappa
T-shirt
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Skjorta
Boots
Kavaj
Väska
Klänning
Tröja
Slipover
Klänning
Linne med spets
T-shirt
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kofta
Skjortklänning
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Bag
Kjol
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Väst
Linne
Kavaj
T-shirt
Kofta
Klänning
Satinkjol
Kjol
Kofta
Väska
Linne
Manolo Blahnik
Skjorta
Plisserad kjol
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kappa
Kofta
Väska
Kappa
T-shirt
Byxor
Kappa
Väska
Jeansjacka
Skjorta
Blus
Kavaj
Kofta
Klänning
Pullover
Pälsjacka
Kofta
Tröja
Väska
Väska
Kjol
Kjol
Knytblus
Klänning
Svarta jeans
Klänning
Stickad klänning
Cape
Slingbacks
Knytblus
Skjorta
Kofta
Grön klänning
Slacks
Blus
Kappa
Byxor
Jeans
Väska
Klänning
Klänning
Byxor
Väska
Sneakers
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Basker
Klännning
Väska
Skjorta
Väska
Kjol
Plisserad kjol
Halsduk
Klännning
Klänning
Grå kavaj
Väska
Skjorta
Klänning
T-shirt
Cardigan
Väska
T-shirt
Kavaj
Sandaler
Kavaj
72   371
95   534
72   471
79   377
75   329

Var köper jag mina kläder? Svar på en läsarfråga.

Var köper jag mina kläder?

Hej fina. Jag har fått en fråga från en följare som jag tänkte svara på: var köper jag mina kläder?:)
 
>Nu för tiden köper jag i stort sett allt i andra hand. Tror att minst hälften av mina plagg och väskor är second hand- och vintage. Älskar att besöka second hand-butiker och vintage-marknader och har inga problem med begagnat bara det är i bra skick och fräscht. Hade jag inte haft intresset för second hand och vintage hade jag aldrig haft den garderob jag har idag.
 
Har hittat några favoritdesigners jag alltid håller utkik efter och har lärt mig var jag ska kolla, vilka butiker som är medt välsorterade och vilka mässor som är bäst. I Malmö älskar jag mässorna Finloppis och Loppis med Lyx. Bland second hand-butiker gillar jag Swop Shop och nya Emmaus på Södra Förstadsgatan. Sedan finns det även en massa bra butiker och mässor i Köpenhamn.
 
Av det jag inte köpt second hand kommer det mesta från H&M. Jag älskar H&M. Bra kvalitet, mycket bättre än Zara och Mango, och kollektioner från många olika stilar. Designsamarbetena är ju också ett stort plus! Ska jag köpa något väldigt långsiktigt och/eller något jag vet att jag kommer att använda mycket, typ en ny kappa eller väska, tycker jag att det är värt att lägga lite mer pengar så då kikar jag alltid in i favoriter som typ Filippa K.
 
Nedan en bild från gårdagskvällen. Gillar min nya röda klänning från Massimo Dutti som jag fyndade på Emmaus i lördags!:)
 
 


 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?