Annons: Shoppa min stil

Slingbacks
Klännning
Plisserad kjol
Kostymbyxa
Linne
Kappa
Linne
Skjorta
Stickad klänning
Kjol
Grå kavaj
T-shirt
Tröja
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Blus
Basker
Slipover
Knytblus
Kavaj
Linne med spets
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Vit blus
Kavaj
Pullover
Slacks
T-shirt
Ankelboots
Klänning
Kofta
Väst
Kofta
Slipover
Svarta jeans
Kavaj
Klänning
Linne
Skjortklänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Bag
Skinnkjol
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Tyllkjol
Gucciskärp
T-shirt
Tröja
Kofta
Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Byxor
Kavaj
Klänning
Kjol
Skjorta
Knytblus
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kjol
Kappa
Kjol
Väska
Sandaler
Stövel
Grön klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Blå klänning
Kavaj
Väska
Pullover
Väska
Klänning
Pälsjacka
Blus
Väska
Slipover vit
Slipover
Klänning
Väska
Jeans
Tröja
Klännning
Kofta
Skjorta
Slipover
Satinkjol
Pullover
Blus
T-shirt
Topp
Kjol
Cape
Väska
Kavaj
T-shirt
Cape
Kofta
Klänning
Byxor
Klänning
Manolo Blahnik
Blus
Satinkjol
Kjol
Kofta
Boots
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Body
Klänning
Skjorta
Blå knytblus
Väska
Kappa
Cardigan
Kappa
Cardigan
Väska
Halsduk
Pullover
Väska
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kjol
Kappa
Skjorta
17   216
47   249
38   269
49   288
46   262

Var köper jag mina kläder? Svar på en läsarfråga.

Var köper jag mina kläder?

Hej fina. Jag har fått en fråga från en följare som jag tänkte svara på: var köper jag mina kläder?:)
 
>Nu för tiden köper jag i stort sett allt i andra hand. Tror att minst hälften av mina plagg och väskor är second hand- och vintage. Älskar att besöka second hand-butiker och vintage-marknader och har inga problem med begagnat bara det är i bra skick och fräscht. Hade jag inte haft intresset för second hand och vintage hade jag aldrig haft den garderob jag har idag.
 
Har hittat några favoritdesigners jag alltid håller utkik efter och har lärt mig var jag ska kolla, vilka butiker som är medt välsorterade och vilka mässor som är bäst. I Malmö älskar jag mässorna Finloppis och Loppis med Lyx. Bland second hand-butiker gillar jag Swop Shop och nya Emmaus på Södra Förstadsgatan. Sedan finns det även en massa bra butiker och mässor i Köpenhamn.
 
Av det jag inte köpt second hand kommer det mesta från H&M. Jag älskar H&M. Bra kvalitet, mycket bättre än Zara och Mango, och kollektioner från många olika stilar. Designsamarbetena är ju också ett stort plus! Ska jag köpa något väldigt långsiktigt och/eller något jag vet att jag kommer att använda mycket, typ en ny kappa eller väska, tycker jag att det är värt att lägga lite mer pengar så då kikar jag alltid in i favoriter som typ Filippa K.
 
Nedan en bild från gårdagskvällen. Gillar min nya röda klänning från Massimo Dutti som jag fyndade på Emmaus i lördags!:)
 
 


 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?