Annons: Shoppa min stil

Stenströms cardigan
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Jacka
Knytblus
Byxor
Slacks
Klänning
Slingbacks
Jeans
Väska
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kappa
Kjol
Kofta
Klänning
Linne
Kappa
Stickad klänning
Klännning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Väska
T-shirt
Kjol
Boots
Bag
Steamer
Skjorta
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Kappa
Skinnkjol
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Ganni diadem
Rosa kostymbyxor
Linne
Klänning
Väska
Byxor
Ankelboots
Cardigan
Kofta
Skjorta
Pullover
Kofta
Knytblus
Väska
Skjorta
Stövel
Skjorta
Jacka
Basker
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Halsduk
T-shirt
Kjol
Tröja
Klänning
Knytblus
Kavaj
Pullover
Kofta
Väska
Skjorta
Klännning
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kappa
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Tröja
Kofta
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Kjol
Blus
Slipover
Klänning
Pullover
Kappa
Grå kavaj
Sneakers
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kånken
T-shirt
T-shirt
Blus
örhängen
Klänning
Väska
Väska
Byxor
Kofta
Skjortklänning
Kofta
Halsduk
Kofta
Kostymbyxa
Kjol
Louis Vuitton väska
Väst
Spegel
Satinkjol
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Tory Burch
Kjol
Tröja
Kavaj
Linne
Klänning
Blus
Vit blus
Cape
Väska
Väska
Pullover
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Moschino väska
33   322
45   345
63   432
44   437
60   363

Var köper jag mina kläder? Svar på en läsarfråga.

Var köper jag mina kläder?

Hej fina. Jag har fått en fråga från en följare som jag tänkte svara på: var köper jag mina kläder?:)
 
>Nu för tiden köper jag i stort sett allt i andra hand. Tror att minst hälften av mina plagg och väskor är second hand- och vintage. Älskar att besöka second hand-butiker och vintage-marknader och har inga problem med begagnat bara det är i bra skick och fräscht. Hade jag inte haft intresset för second hand och vintage hade jag aldrig haft den garderob jag har idag.
 
Har hittat några favoritdesigners jag alltid håller utkik efter och har lärt mig var jag ska kolla, vilka butiker som är medt välsorterade och vilka mässor som är bäst. I Malmö älskar jag mässorna Finloppis och Loppis med Lyx. Bland second hand-butiker gillar jag Swop Shop och nya Emmaus på Södra Förstadsgatan. Sedan finns det även en massa bra butiker och mässor i Köpenhamn.
 
Av det jag inte köpt second hand kommer det mesta från H&M. Jag älskar H&M. Bra kvalitet, mycket bättre än Zara och Mango, och kollektioner från många olika stilar. Designsamarbetena är ju också ett stort plus! Ska jag köpa något väldigt långsiktigt och/eller något jag vet att jag kommer att använda mycket, typ en ny kappa eller väska, tycker jag att det är värt att lägga lite mer pengar så då kikar jag alltid in i favoriter som typ Filippa K.
 
Nedan en bild från gårdagskvällen. Gillar min nya röda klänning från Massimo Dutti som jag fyndade på Emmaus i lördags!:)
 
 


 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?