Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Boots
Slingbacks
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kofta
Vit blus
Klänning
Slipover
Klänning
Klänning
Basker
Kjol
Kavaj
Kofta
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kappa
Linne
Grå kavaj
Halsduk
Tröja
Klänning
Kofta
Knytblus
Knytblus
Manolo Blahnik
Blus
Skjorta
Byxor
Kofta
Väst
Kappa
Kofta
Linne
Skjorta
Ankelboots
Väska
Pullover
Klänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kostymbyxa
T-shirt
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Väska
Kofta
Klännning
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Cape
Cardigan
Kjol
Skjortklänning
Tröja
Väska
Kavaj
Väska
Stövel
T-shirt
Klänning
Kappa
Skjorta
Blus
Tröja
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Pullover
Kavaj
Väska
Bag
Kappa
Väska
Byxor
Klänning
Knytblus
Byxor
T-shirt
Pälsjacka
Skjorta
Skjorta
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
Skjorta
Byxor
Slacks
Väska
Pullover
Kofta
Sneakers
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Jeans
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Skinnkjol
Linne
Kappa
Kjol
Skjorta
Väska
Pullover
Blus
Klännning
Väska
Klänning
Klänning
17   212
63   437
30   389
33   384
23   298

Var köper jag mina kläder? Svar på en läsarfråga.

Var köper jag mina kläder?

Hej fina. Jag har fått en fråga från en följare som jag tänkte svara på: var köper jag mina kläder?:)
 
>Nu för tiden köper jag i stort sett allt i andra hand. Tror att minst hälften av mina plagg och väskor är second hand- och vintage. Älskar att besöka second hand-butiker och vintage-marknader och har inga problem med begagnat bara det är i bra skick och fräscht. Hade jag inte haft intresset för second hand och vintage hade jag aldrig haft den garderob jag har idag.
 
Har hittat några favoritdesigners jag alltid håller utkik efter och har lärt mig var jag ska kolla, vilka butiker som är medt välsorterade och vilka mässor som är bäst. I Malmö älskar jag mässorna Finloppis och Loppis med Lyx. Bland second hand-butiker gillar jag Swop Shop och nya Emmaus på Södra Förstadsgatan. Sedan finns det även en massa bra butiker och mässor i Köpenhamn.
 
Av det jag inte köpt second hand kommer det mesta från H&M. Jag älskar H&M. Bra kvalitet, mycket bättre än Zara och Mango, och kollektioner från många olika stilar. Designsamarbetena är ju också ett stort plus! Ska jag köpa något väldigt långsiktigt och/eller något jag vet att jag kommer att använda mycket, typ en ny kappa eller väska, tycker jag att det är värt att lägga lite mer pengar så då kikar jag alltid in i favoriter som typ Filippa K.
 
Nedan en bild från gårdagskvällen. Gillar min nya röda klänning från Massimo Dutti som jag fyndade på Emmaus i lördags!:)
 
 


 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?