Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Kavaj
Blus
Byxor
Satinkjol
Kavaj
Pullover
Basker
Kappa
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Byxor
Kavaj
Kavaj
Blus
Klänning
Linne
Knytblus
Klänning
Knytblus
Kofta
Kjol
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klännning
Linne
Klänning
Blus
Väska
Cardigan
Klännning
Kavaj
Väska
Klänning
Jeans
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Inställt restaurangbesök

Hej fina. Igår hade jag och Carl bokat bord på Rådhuskällaren i Malmö men vi gick aldrig dit. Anledningen var att vi båda var riktigt trötta då Carl hade spelat volleyboll hela dagen och jag hade gått runt i second hand-butiker (minst lika ansträngande ju ?). 

Så det blev ett inställt restaurangbesök och istället beställde vi hem pizza och drack vin och kollade The Americans i soffan. Ett riktigt bra val! 

Min loppisrunda gick bra. Är nöjd med mina fynd. En klänning från Massimo Dutti och en pullover från Peak Performance. Hade jag inte gillat second hand och vintage hade jag aldrig kunnat ha den garderoben jag har. Nuförtiden har nästan alla second hand-butiker en exklusiv hörna med märkeskläder där jag alltid kikar. Second hand-butiker har även blivit mer selektiva och typ allt är ju i bra skick nuförtiden. 

Nu ska vi iväg på Lyxbrunch på Ängavallen som jag fick i present i julas eller när det var. En sådan där Smartbox där man får välja mellan en massa ställen. Ängavallen såg mysigt ut så det blir nog jättebra! ? 

Ha en underbar lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?