Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Kjol
Knytblus
Kofta
Klänning
Slipover
Gucciskärp
Blå klänning
Klänning
Skjorta
Kappa
Kofta
T-shirt
Sandaler
Skjorta
Kofta
Byxor
T-shirt
Knytblus
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kjol
Skjorta
Väska
Cardigan
Kavaj
Kjol
Byxor
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Väska
Svarta jeans
Kavaj
Boots
Klänning
Linne med spets
Väska
Kappa
Klänning
Skjorta
Manolo Blahnik
Byxor
Klänning
Klänning
Skjorta
Tröja
Kappa
Grå kavaj
Klänning
Kjol
Kjol
Väska
Sneakers
Blus
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Skjortklänning
Kostymbyxa
Väska
Knytblus
Klänning
Basker
Kjol
Satinkjol
Kofta
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
Väska
Väska
Pälsjacka
T-shirt
Väska
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Pullover
Blå knytblus
Väska
Tröja
Klänning
Kappa
Kofta
Grön klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kjol
Slipover
Kappa
Klänning
Vit blus
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Skjorta
Slingbacks
Kofta
Jeans
Pullover
Klänning
Klännning
Kavaj
Ankelboots
Skjorta
Satinkjol
Slacks
Byxor
T-shirt
Kofta
Slipover
Kavaj
Cape
Blus
Slipover vit
Blus
Pullover
Kavaj
Topp
Linne
T-shirt
Väst
Kavaj
Väska
Skjorta
Linne
Bag
Väska
Kavaj
Halsduk
Stickad klänning
Kavaj
Kofta
Tröja
Slipover
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Plisserad kjol
Cardigan
Väska
Väska
Linne
Stövel
Blus
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Cape
Tyllkjol
Plisserad kjol
Klännning
Body
Klänning
Klänning
310   882
45   271
44   326
41   312
59   402

Ängavallen i Skåne – brunch

Ängavallen i Skåne – brunch. 

 
Hej fina. Hoppas du haft en härlig helg! Jag är glad över att det varit fint väder och att vi hunnit vara utomhus mycket. På veckorna blir det mycket inomhustid på kontoret. I julas fick jag en Smartbox med tema lyxbrunch och idag nyttjade vi den på Ängavallen i Skåne.
 
Ängavallen i Skåne (i Vellinge kommun) är en ekologisk gård med egen gårdshandel, hotell, restaurang, mejeri och slakteri. Det här med ekologiskt tar de verkligen seriöst och de kan garantera att allt som de erbjuder är ekologiskt och odlat eller uppfött på själva gården. Lokalen man åt brunch i var inte jättestor men mysig. Det var mycket trevligare än när man brunchar på ett hotell eller på ett café eller restaurang mitt i stan. Brunchen var en buffé med en massa ekologisk mat som korvar, grönsaker, patéer, kallskuret, omelett med mera av olika slag. Jag som vanligtvis inte är något stort fan av lammkött måste säga att lammkorven var bland det godaste tillsammans med en av grönsaksblandningarna.
 
Servicen var väl också bra, eller okej. Vi saknade inget och de kom då och då och frågade hur vi hade det och tog våra tallrikar när vi ätit upp så vi kunde ta nya om vi fylla på med mer mat. När vi kom till efterrättsbordet rådde det stor förvirring då det på vissa tallrikar med kakor/tårtor stod “laktos”, “gluten”, “nötter” och så vidare men man förstod inte om det betydde att det innehöll det eller inte. Vissa fat saknade även helt beskrivning och hur skulle man då tolka det? När jag och en annan som inte heller tålde gluten frågade personalen hur det låg till så verkade de inte veta själva. Jag vågade mig på en chokladboll och en fruktblandning i alla fall.
 
När vi ätit upp vår brunch på Ängavallen i Skåne fick vi veta att det ingick något de kallade för “safari” på gården. Det var väl mest för barn men vuxna var även välkomna. Man fick då en guidad visning på gården och fick hälsa på grisar, kossor och får. Måste faktiskt säga att griskultingarna var sötast. Pyttesmå. Lamm har vi ju alltid hemma i Hudiksvall på somrarna så det kändes inte lika speciellt att få möta nu men griskultingarna ville man ju typ adoptera.
 
Vi lämnade Ängavallen vid halv tre och passade då på att åka vidare till Skanör-Falsterbo där i alla fall inte jag varit tidigare. Vi strosade lite på en äng och sedan vid vattnet. Så fint och mysigt. Fridfullt. När klockan var fyra åkte vi hemåt och lämnade av Sunfleet-bilen vi lånat över dagen. Nu har vi precis kommit hem från en middag på Möllan med Hannah och Frida. Ska nog se något avsnitt The Americans innan läggdags. Mycket nöjd med den här dagen ute i naturen och i lantlig miljö :).
 
Nedan lite bilder. Älskar min nya röda klänning från Massimo Dutti som jag fyndade i en second hand-butik igår. Exakt den modellen jag gillar mest på klänningar. Lite långärmat, figursydd men med lite fall nertill.
 
Ha en underbar söndagskväll!
 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?