Annons: Shoppa min stil

Pullover
Klännning
Linne
Kavaj
T-shirt
Byxor
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Kjol
Byxor
Knytblus
Kofta
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kavaj
Sneakers
Klänning
Kappa
Väska
Tröja
Vit blus
Väst
Kjol
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Kofta
Pullover
Jeans
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Kjol
Kappa
Kofta
Kofta
Skjorta
Väska
Halsduk
Kappa
Tröja
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Blus
Linne
Väska
Väska
Kjol
Tröja
Kappa
Blus
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjortklänning
Stickad klänning
Klänning
Boots
Kofta
Ankelboots
T-shirt
Väska
Blus
Väska
Linne
Skjorta
Kostymbyxa
Klänning
Klännning
Skjorta
Kjol
Bag
Kavaj
Basker
Kjol
Byxor
Pullover
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Satinkjol
Kavaj
Slingbacks
Manolo Blahnik
Skjorta
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Kappa
Byxor
Skinnkjol
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Stövel
Skjorta
Pullover
Klänning
Cardigan
Väska
T-shirt
Cape
Klänning
Väska
Väska
Väska
Slacks
T-shirt
T-shirt
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Skjorta
Väska
Knytblus
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Slipover
Kavaj
31   197
62   422
45   350
40   404
64   379

Onsdag med lyx här hemma

Onsdag med lyx här hemma.
 
Hej fina. Hoppas allt är bra med dig. Jag hade en riktigt rörig dag igår så jag hoppas på bättre  flyt idag. 

Efter jobbet m tog jag mig till Slussen för att hämta ut ett paket. Det tar ungefär en kvart att gå dit och väl på utlämningsstället, när han i kassan hittat mitt paket, upptäcker jag att jag glömt ta med legitimation. Suck, bara att gå hem igen, utan paket. Det är i och för sig bra att de är noga. 

Igår kväll hade vi lite onsdag med lyx här hemma. Vi åt räkor med aioli. Mums! Jag gillar verkligen att ha en dag i veckan då vi bestämmer att båda ska vara hemma och att vi lagar en lite finare middag. Det har blivit onsdagar för oss, med viss flexibilitet. Rekommenderas :).
 

Carl har även hjälpt mig hitta en ny fotoplats för outfitbilder här hemma. Han är så snäll ?. Han brukar ta outfitbilder på mig när vi är ute tillsammans men åker alltid till jobbet ganska långt före mig på vardagarna. 

Dagens outfit i nya fotohörnan: hundtandsmönstrat med blus från Mango och kjol från H&M. Väska från Ralph Lauren (adlink), skor från H&M.
 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?