Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Knytblus
Kavaj
Klännning
Basker
Ankelboots
Linne
Linne
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Klänning
Kavaj
Vit blus
Pälsjacka
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Blus
Klänning
Pullover
Klänning
Grå kavaj
Väska
Byxor
Kofta
Kavaj
Jeans
Kavaj
Klänning
Cardigan
Byxor
Klännning
Kavaj
Kavaj
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Onsdag med lyx här hemma

Onsdag med lyx här hemma.
 
Hej fina. Hoppas allt är bra med dig. Jag hade en riktigt rörig dag igår så jag hoppas på bättre  flyt idag. 

Efter jobbet m tog jag mig till Slussen för att hämta ut ett paket. Det tar ungefär en kvart att gå dit och väl på utlämningsstället, när han i kassan hittat mitt paket, upptäcker jag att jag glömt ta med legitimation. Suck, bara att gå hem igen, utan paket. Det är i och för sig bra att de är noga. 

Igår kväll hade vi lite onsdag med lyx här hemma. Vi åt räkor med aioli. Mums! Jag gillar verkligen att ha en dag i veckan då vi bestämmer att båda ska vara hemma och att vi lagar en lite finare middag. Det har blivit onsdagar för oss, med viss flexibilitet. Rekommenderas :).
 

Carl har även hjälpt mig hitta en ny fotoplats för outfitbilder här hemma. Han är så snäll ?. Han brukar ta outfitbilder på mig när vi är ute tillsammans men åker alltid till jobbet ganska långt före mig på vardagarna. 

Dagens outfit i nya fotohörnan: hundtandsmönstrat med blus från Mango och kjol från H&M. Väska från Ralph Lauren (adlink), skor från H&M.
 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?