Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Blus
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Blus
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kappa
19   214
31   264
45   246
39   270
41   327

En sjuk förfrågan på Instagram 

Hej fina. Landar i soffan efter ett pass på gymmet, tro det eller ej. Det blev ju inget i måndags och tisdags som annars är mina träningsdagar så känns bra att jag kom iväg idag istället.

När jag skulle gå hem ser jag att jag fått en riktigt sjuk förfrågan på Instagram! En man som undrar om jag skulle vilja sälja använda trosor till honom för typ 1000 SEK styck. Alltså what?! Finns sådana människor på riktigt? Vet inte om jag tycker att det är något att skratta åt eller om det bara är obehagligt och äckligt. Har hört talas om att det finns sådana här fetischer men har någonstans ändå trott att det bara är påhitt… sjukt i alla fall.

Nu ska jag förbereda middag. Ha en fin kväll ❤️.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?