Annons: Shoppa min stil

Satinkjol
Knytblus
Kavaj
Grå kavaj
Väska
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Vit blus
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Klännning
Byxor
Linne
Klännning
Linne
Pälsjacka
Byxor
Kavaj
Jeans
Klänning
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Knytblus
Pullover
Kavaj
Basker
Cardigan
Blus
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

IR-bastu för att må bättre och varva ner?


Ir-bastu för att må bättre och varva ner?

God morgon fina. Hoppas allt är bra med dig. I två dagar i rad nu har jag haft svårt att somna. Det känns som att jag fortfarande inte riktigt kommit ut ur semesterläget utan vill vara uppe sent (sent är typ kl 00 för mig ?) och kliva upp vid tio. Får se om det blir bättre under veckan?

Idag blir det jobb hela dagen, flera möten igen. Ikväll ska jag till bästa Terese på Wondernails & Beauty Spa och testa IR-bastu / Infrarödbastu. Jag hade inte hört talas om det ens innan Terese som jag har bloggsamarbete med presenterade det för mig. Det ska hjälpa mig att stressa ner, komma ner i varv, må bättre helt enkelt. Det vore ju fantastiskt om det fungerade ?!

Dagens look: tröja och skor från H&M, byxor från Zara, väska från Ralph Lauren, örhängen från Marc by Marc Jacobs.

Ha en underbar dag!
 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?