Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Byxor
Kappa
Kofta
Kappa
Klänning
Topp
Klännning
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
Body
Gucciskärp
Klänning
Slipover
Klänning
Kjol
Blå knytblus
Kofta
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Kjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Plisserad kjol
T-shirt
Klänning
Cardigan
Kappa
Kofta
Kavaj
Jeans
Kjol
T-shirt
Klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
Väska
Väska
Blus
Klänning
T-shirt
Väska
Satinkjol
Basker
Grå kavaj
Blå klänning
Plisserad kjol
Blus
Väska
Klänning
Kappa
Klänning
Kappa
Knytblus
Svarta jeans
Boots
Kofta
Linne
Kofta
T-shirt
Kostymbyxa
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Knytblus
T-shirt
Skjorta
Knytblus
Väska
Kavaj
Cape
Kjol
Tröja
Bag
Väska
Kavaj
Sandaler
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Väska
Kappa
Klänning
Linne
Stövel
Kjol
T-shirt
Kjol
Tröja
Tyllkjol
Satinkjol
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Skjorta
Skjorta
Klänning
Klännning
Cardigan
Väst
Pullover
Klänning
Kappa
Väska
Pullover
Tröja
Kofta
Pullover
Kofta
Sneakers
Klänning
Blus
Kavaj
Slacks
Kofta
Stickad klänning
Slipover
Halsduk
Klänning
Skjorta
Slipover vit
Slipover
Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Slipover
Vit blus
Klänning
Kavaj
T-shirt
Linne med spets
Kjol
Ankelboots
Rosa kostymbyxor
Byxor
Klänning
Kavaj
Linne
Byxor
Klänning
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Väska
Kjol
Väska
Byxor
Kjol
Klänning
Grön klänning
Väska
Kavaj
Cape
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Väska
Blus

IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa


IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa. 

Hej fina. Idag efter jobbet har jag för första gången provat IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa som är en skönhetssalong som drivs av fina Terese Popov. Det var hos Wondernails & Beauty Spa som jag inför min semester gjorde en spraytan-behandling och jag blev så nöjd och vi har fortsatt vårt samarbete, mellan hennes salong och min blogg.

När jag kom till Wondernails & Beauty Spa var min fina bloggkollega Ann-Sofie Sojka där och fick sina naglar fixade. Jag själv har aldrig vart bra på att ta hand om mina naglar men så himla trevligt med en skönhetssalong som har så mycket att välja på och erbjuda sina kunder. Har redan hittat flera andra behandlingar och annat jag skulle vilja testa hos Terese hos Wondernails & Beauty Spa. Så till själva historien och upplevelsen av IR-bastu.

 

IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa

Jag hade som sagt aldrig ens hört talas om IR-bastu innan jag fick kontakt med Terese och Wondernails & Beauty Spa. När Terese frågade om jag ville testa var jag tvungen att läsa om behandlingen på Wondernails & Beauty Spas hemsida där Terese beskriver det så här:

En ny form av bastu som passar de flesta, håller endast 40-60 grader. Är läkande för muskler och organ. Förbränner 600 kcal per 30 min, lika mycket som du förbränner vid 30 min löpträning.

IR-bastu ska även göra så att kroppen rensas på gifter som till exempel alkohol, hjälpa mot förkylningar och få en att varva ner och känna sig mindre stressad. Precis vad jag behöver såhär efter semestertider känner jag. Sedan är det ju ett plus att förbränna några av sommarens alla pluskalorier också ;). Läs mer om behandlingen här:  IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa.

När jag kom till Terese satte hon på IR-bastun som liksom byggts in i en dusch. Själva duschen påminde mycket om den jag och Carl har här hemma fast vi har ingen IR-bastu då. Jag klev in i IR-bastun där det fanns en bänk jag kunde sitta på. Jag skulle vara där inne i 30 minuter och temperaturen började på 27 grader och de sista tio minuterna var det uppåt 35 grader varmt. Jag svettades som en tok men kände mig oerhört avslappnad när jag satt där inne. Terese hade även fixat så jag fick lyssna på lugn och harmonisk musik.

När trettio minuter hade gått fick jag äntligen duscha av mig och komma ut ur värmen. Det var verkligen jättehärligt att sitta där inne men MINST lika härligt att komma ut igen. Jag kände mig väldigt välmående och harmonisk efter att ha suttit i IR-bastun. Lär bli fler besök och fler gånger i den!

Vill du varva ner och/eller rensa kroppen på diverse gifter rekommenderar jag verkligen dig att testa IR-bastu och bor du i Skåne tycker jag såklart att du ska göra det hos bästa Terese på Wonernails & Beauty Spa. Anger ni koden “Bastu-Maria” när ni bokar får ni dessutom 15% rabatt. Då det räknas som friskvård går det dessutom att nyttja friskvårdsbidraget via jobb :).

Bjuder på en svettig bild nedan där jag precis kommit ut ur bastun ;).

Wondernails & Beauty Spas hemsida kommer ni till HÄR

 

 

 

 

 

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?