Annons: Shoppa min stil

Jacka
Kofta
Linne
Kofta
Kjol
Väska
Väska
Byxor
Skjorta
Blus
Linne
Ankelboots
Kavaj
Kofta
Kavaj
Bag
Skjorta
Satinkjol
Väska
Tröja
Klänning
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
Blus
Kjol
Kavaj
Kappa
Väska
Blå klänning
Linne
Grön klänning
Knytblus
Kofta
Väska
Cardigan
Kavaj
Tweedkavaj
Knytblus
tröja
Byxor
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Stickad klänning
Jeans
Pullover
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Basker
Tweedklänning
Satinkjol
Linne
T-shirt
Tröja
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Halsduk
Cape
Kofta
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Boots
Blus
Väska
Pullover
Klänning
Byxor
Kjol
Skjortklänning
Kavaj
Knytblus
Klänning
Slipover
Väska
Väska
T-shirt
Manolo Blahnik
Klänning
Kjol
T-shirt
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kappa
T-shirt
Knytblus
Stövel
Cape
Väska
Klänning
Linne
Kjol
Väska
Skjorta
T-shirt
Slipover
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Klännning
Kofta
Kappa
Slipover
Kavaj
Kjol
Kappa
Sneakers
Knytblus
Trench coat
Klänning
Skjorta
Tröja
Topp
Tröja
tröja
Väska
Kavaj
Kofta
Pullover
T-shirt
Kjol
Kjol
Skjorta
Väst
Väska
Kjol
Kavaj
Plisserad kjol
Blus
Kofta
Kofta
Kostymbyxa
Skjorta
Kjol
Väska
Slipover
Kofta
Pullover
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Kappa
Klänning
Blus
Kofta
Kjol
Klänning
Byxor
Linne med spets
Klänning
Slacks
Väska
Vit blus
Cardigan
Tröja
Klänning
Skjorta
Klänning
Klännning
Sandaler
Slipover vit
Kofta
Topp
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Body
Blå knytblus
Klänning
Kappa
Svarta jeans

IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa


IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa. 

Hej fina. Idag efter jobbet har jag för första gången provat IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa som är en skönhetssalong som drivs av fina Terese Popov. Det var hos Wondernails & Beauty Spa som jag inför min semester gjorde en spraytan-behandling och jag blev så nöjd och vi har fortsatt vårt samarbete, mellan hennes salong och min blogg.

När jag kom till Wondernails & Beauty Spa var min fina bloggkollega Ann-Sofie Sojka där och fick sina naglar fixade. Jag själv har aldrig vart bra på att ta hand om mina naglar men så himla trevligt med en skönhetssalong som har så mycket att välja på och erbjuda sina kunder. Har redan hittat flera andra behandlingar och annat jag skulle vilja testa hos Terese hos Wondernails & Beauty Spa. Så till själva historien och upplevelsen av IR-bastu.

 

IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa

Jag hade som sagt aldrig ens hört talas om IR-bastu innan jag fick kontakt med Terese och Wondernails & Beauty Spa. När Terese frågade om jag ville testa var jag tvungen att läsa om behandlingen på Wondernails & Beauty Spas hemsida där Terese beskriver det så här:

En ny form av bastu som passar de flesta, håller endast 40-60 grader. Är läkande för muskler och organ. Förbränner 600 kcal per 30 min, lika mycket som du förbränner vid 30 min löpträning.

IR-bastu ska även göra så att kroppen rensas på gifter som till exempel alkohol, hjälpa mot förkylningar och få en att varva ner och känna sig mindre stressad. Precis vad jag behöver såhär efter semestertider känner jag. Sedan är det ju ett plus att förbränna några av sommarens alla pluskalorier också ;). Läs mer om behandlingen här:  IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa.

När jag kom till Terese satte hon på IR-bastun som liksom byggts in i en dusch. Själva duschen påminde mycket om den jag och Carl har här hemma fast vi har ingen IR-bastu då. Jag klev in i IR-bastun där det fanns en bänk jag kunde sitta på. Jag skulle vara där inne i 30 minuter och temperaturen började på 27 grader och de sista tio minuterna var det uppåt 35 grader varmt. Jag svettades som en tok men kände mig oerhört avslappnad när jag satt där inne. Terese hade även fixat så jag fick lyssna på lugn och harmonisk musik.

När trettio minuter hade gått fick jag äntligen duscha av mig och komma ut ur värmen. Det var verkligen jättehärligt att sitta där inne men MINST lika härligt att komma ut igen. Jag kände mig väldigt välmående och harmonisk efter att ha suttit i IR-bastun. Lär bli fler besök och fler gånger i den!

Vill du varva ner och/eller rensa kroppen på diverse gifter rekommenderar jag verkligen dig att testa IR-bastu och bor du i Skåne tycker jag såklart att du ska göra det hos bästa Terese på Wonernails & Beauty Spa. Anger ni koden ”Bastu-Maria” när ni bokar får ni dessutom 15% rabatt. Då det räknas som friskvård går det dessutom att nyttja friskvårdsbidraget via jobb :).

Bjuder på en svettig bild nedan där jag precis kommit ut ur bastun ;).

Wondernails & Beauty Spas hemsida kommer ni till HÄR

 

 

 

 

 

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?