Annons: Shoppa min stil

Blus
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Klänning
Slacks
Väska
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Louis Vuitton väska
T-shirt
Klänning
Väska
T-shirt
Skjortklänning
Kavaj
Kofta
Ankelboots
T-shirt
Pullover
Kofta
Skjorta
Byxor
Klänning
Pullover
Grå kavaj
Blus
Blus
Klänning
Klänning
Bag
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Knytblus
Linne
Väst
Väska
Kofta
Tröja
Kjol
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Spegel
Jacka
Kavaj
Sneakers
T-shirt
Slipover
Kjol
Klänning
Stenströms cardigan
Väska
Kjol
Skjorta
Vit blus
örhängen
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Byxor
Tröja
Basker
Klännning
Pälsjacka
T-shirt
Klänning
Cape
Skinnkjol
Kofta
Cardigan
Kofta
Kavaj
T-shirt
Klänning
Linne
Jeans
Väska
Pullover
Kofta
Moschino väska
Kavaj
Ganni diadem
Kappa
Kavaj
Klänning
Kappa
Kofta
Väska
Klännning
Väska
Boots
T-shirt
Väska
Tröja
Skjorta
Byxor
Kånken
Skjorta
Väska
Kofta
Stövel
Knytblus
Kjol
Klänning
Kofta
Kappa
Pullover
Knytblus
Väska
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Kappa
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kappa
Blus
Steamer
Linne
Byxor
Kostymbyxa
Kofta
Kappa
Kavaj
Halsduk
Skjorta
Klänning
Skjorta
Jacka
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Tory Burch
16   141
58   351
56   443
69   506
76   535

IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa


IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa. 

Hej fina. Idag efter jobbet har jag för första gången provat IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa som är en skönhetssalong som drivs av fina Terese Popov. Det var hos Wondernails & Beauty Spa som jag inför min semester gjorde en spraytan-behandling och jag blev så nöjd och vi har fortsatt vårt samarbete, mellan hennes salong och min blogg.

När jag kom till Wondernails & Beauty Spa var min fina bloggkollega Ann-Sofie Sojka där och fick sina naglar fixade. Jag själv har aldrig vart bra på att ta hand om mina naglar men så himla trevligt med en skönhetssalong som har så mycket att välja på och erbjuda sina kunder. Har redan hittat flera andra behandlingar och annat jag skulle vilja testa hos Terese hos Wondernails & Beauty Spa. Så till själva historien och upplevelsen av IR-bastu.

 

IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa

Jag hade som sagt aldrig ens hört talas om IR-bastu innan jag fick kontakt med Terese och Wondernails & Beauty Spa. När Terese frågade om jag ville testa var jag tvungen att läsa om behandlingen på Wondernails & Beauty Spas hemsida där Terese beskriver det så här:

En ny form av bastu som passar de flesta, håller endast 40-60 grader. Är läkande för muskler och organ. Förbränner 600 kcal per 30 min, lika mycket som du förbränner vid 30 min löpträning.

IR-bastu ska även göra så att kroppen rensas på gifter som till exempel alkohol, hjälpa mot förkylningar och få en att varva ner och känna sig mindre stressad. Precis vad jag behöver såhär efter semestertider känner jag. Sedan är det ju ett plus att förbränna några av sommarens alla pluskalorier också ;). Läs mer om behandlingen här:  IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa.

När jag kom till Terese satte hon på IR-bastun som liksom byggts in i en dusch. Själva duschen påminde mycket om den jag och Carl har här hemma fast vi har ingen IR-bastu då. Jag klev in i IR-bastun där det fanns en bänk jag kunde sitta på. Jag skulle vara där inne i 30 minuter och temperaturen började på 27 grader och de sista tio minuterna var det uppåt 35 grader varmt. Jag svettades som en tok men kände mig oerhört avslappnad när jag satt där inne. Terese hade även fixat så jag fick lyssna på lugn och harmonisk musik.

När trettio minuter hade gått fick jag äntligen duscha av mig och komma ut ur värmen. Det var verkligen jättehärligt att sitta där inne men MINST lika härligt att komma ut igen. Jag kände mig väldigt välmående och harmonisk efter att ha suttit i IR-bastun. Lär bli fler besök och fler gånger i den!

Vill du varva ner och/eller rensa kroppen på diverse gifter rekommenderar jag verkligen dig att testa IR-bastu och bor du i Skåne tycker jag såklart att du ska göra det hos bästa Terese på Wonernails & Beauty Spa. Anger ni koden “Bastu-Maria” när ni bokar får ni dessutom 15% rabatt. Då det räknas som friskvård går det dessutom att nyttja friskvårdsbidraget via jobb :).

Bjuder på en svettig bild nedan där jag precis kommit ut ur bastun ;).

Wondernails & Beauty Spas hemsida kommer ni till HÄR

 

 

 

 

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?