Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Skjorta
Kofta
Kjol
Väska
Skjorta
T-shirt
Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
T-shirt
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Halsduk
Skinnkjol
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Svarta jeans
Trench coat
Knytblus
Cape
Blus
Tweedkavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Cardigan
Knytblus
Slipover
Slipover
Pälsjacka
Kavaj
T-shirt
Kjol
Skjorta
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Slipover
Tweedklänning
Linne
Rosa kostymbyxor
Kofta
tröja
Boots
Väska
T-shirt
Byxor
Väska
Väska
Väska
Klänning
Tröja
Byxor
klänning
Tröja
Kofta
Klännning
Kofta
Kappa
Kavaj
Slingbacks
Kappa
Väska
Blus
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Sandaler
Topp
Knytblus
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Grön klänning
Satinkjol
Klänning
Väska
Byxor
Jacka
Skjorta
Skjortklänning
Kavaj
Kofta
Knytblus
Bag
Pullover
Väska
Kappa
Grå kavaj
Knytblus
Klänning
Linne med spets
Kjol
Blå knytblus
Skjorta
Väska
Body
Kavaj
Slipover
Väska
Kofta
Kavaj
Slacks
Klänning
Gucciskärp
Linne
Blus
Väska
Kavaj
Sneakers
Pullover
Kavaj
Jeans
Klänning
Klänning
Kofta
Linne
Klänning
Kjol
Väst
Stövel
Byxor
Topp
Skjorta
Plisserad kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Kavaj
Manolo Blahnik
Blå klänning
Klännning
Klänning
tröja
T-shirt
Tröja
Kjol
Pullover
T-shirt
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
Stickad klänning
Kjol
Kofta
Cape
Blus
Linne
T-shirt
Klänning
Linne
T-shirt
Kavaj
Tröja
Plisserad kjol
Kjol
Kjol
Pullover
Väska
Slipover vit
Vit blus
Basker
Kavaj
Kappa
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Tröja
Kofta
Blus
Skjorta
Kjol
Kjol

IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa


IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa. 

Hej fina. Idag efter jobbet har jag för första gången provat IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa som är en skönhetssalong som drivs av fina Terese Popov. Det var hos Wondernails & Beauty Spa som jag inför min semester gjorde en spraytan-behandling och jag blev så nöjd och vi har fortsatt vårt samarbete, mellan hennes salong och min blogg.

När jag kom till Wondernails & Beauty Spa var min fina bloggkollega Ann-Sofie Sojka där och fick sina naglar fixade. Jag själv har aldrig vart bra på att ta hand om mina naglar men så himla trevligt med en skönhetssalong som har så mycket att välja på och erbjuda sina kunder. Har redan hittat flera andra behandlingar och annat jag skulle vilja testa hos Terese hos Wondernails & Beauty Spa. Så till själva historien och upplevelsen av IR-bastu.

 

IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa

Jag hade som sagt aldrig ens hört talas om IR-bastu innan jag fick kontakt med Terese och Wondernails & Beauty Spa. När Terese frågade om jag ville testa var jag tvungen att läsa om behandlingen på Wondernails & Beauty Spas hemsida där Terese beskriver det så här:

En ny form av bastu som passar de flesta, håller endast 40-60 grader. Är läkande för muskler och organ. Förbränner 600 kcal per 30 min, lika mycket som du förbränner vid 30 min löpträning.

IR-bastu ska även göra så att kroppen rensas på gifter som till exempel alkohol, hjälpa mot förkylningar och få en att varva ner och känna sig mindre stressad. Precis vad jag behöver såhär efter semestertider känner jag. Sedan är det ju ett plus att förbränna några av sommarens alla pluskalorier också ;). Läs mer om behandlingen här:  IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa.

När jag kom till Terese satte hon på IR-bastun som liksom byggts in i en dusch. Själva duschen påminde mycket om den jag och Carl har här hemma fast vi har ingen IR-bastu då. Jag klev in i IR-bastun där det fanns en bänk jag kunde sitta på. Jag skulle vara där inne i 30 minuter och temperaturen började på 27 grader och de sista tio minuterna var det uppåt 35 grader varmt. Jag svettades som en tok men kände mig oerhört avslappnad när jag satt där inne. Terese hade även fixat så jag fick lyssna på lugn och harmonisk musik.

När trettio minuter hade gått fick jag äntligen duscha av mig och komma ut ur värmen. Det var verkligen jättehärligt att sitta där inne men MINST lika härligt att komma ut igen. Jag kände mig väldigt välmående och harmonisk efter att ha suttit i IR-bastun. Lär bli fler besök och fler gånger i den!

Vill du varva ner och/eller rensa kroppen på diverse gifter rekommenderar jag verkligen dig att testa IR-bastu och bor du i Skåne tycker jag såklart att du ska göra det hos bästa Terese på Wonernails & Beauty Spa. Anger ni koden ”Bastu-Maria” när ni bokar får ni dessutom 15% rabatt. Då det räknas som friskvård går det dessutom att nyttja friskvårdsbidraget via jobb :).

Bjuder på en svettig bild nedan där jag precis kommit ut ur bastun ;).

Wondernails & Beauty Spas hemsida kommer ni till HÄR

 

 

 

 

 

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?