Annons: Shoppa min stil

Blus
Väska
Kofta
Stickad klänning
Sneakers
Kofta
Kofta
Kofta
Ankelboots
T-shirt
Klänning
Kappa
T-shirt
Kjol
Byxor
Sandaler
Knytblus
Väska
Väska
Klänning
Knytblus
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Kjol
Tröja
Linne med spets
Kjol
Kofta
Slacks
T-shirt
Skjorta
Plisserad kjol
Väska
Bag
Kofta
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Linne
Blå klänning
Jeans
Kavaj
Väska
Knytblus
Kavaj
Kappa
Kofta
Kavaj
Pullover
Klännning
Skjorta
T-shirt
Satinkjol
Kavaj
Svarta jeans
Kavaj
Pullover
Cardigan
Skjorta
Grå kavaj
Tröja
Skjorta
Vit blus
T-shirt
Linne
Kjol
Kappa
Kofta
Kjol
Väst
Väska
Basker
Kofta
Skjorta
Kofta
Väska
Kappa
Grön klänning
Kavaj
Väska
Blus
Skjorta
Väska
Kjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Tröja
Slipover
Klännning
Cardigan
Plisserad kjol
Cape
Skinnkjol
Blus
Kostymbyxa
Linne
Stövel
Manolo Blahnik
Kjol
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Skjorta
Kofta
Byxor
Klänning
Kavaj
Väska
Byxor
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Pullover
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Slingbacks
Skjortklänning
Kofta
Kjol
Jeansjacka
Klänning
Pullover
T-shirt
Halsduk
Kappa
Boots
Klänning
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa


IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa. 

Hej fina. Idag efter jobbet har jag för första gången provat IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa som är en skönhetssalong som drivs av fina Terese Popov. Det var hos Wondernails & Beauty Spa som jag inför min semester gjorde en spraytan-behandling och jag blev så nöjd och vi har fortsatt vårt samarbete, mellan hennes salong och min blogg.

När jag kom till Wondernails & Beauty Spa var min fina bloggkollega Ann-Sofie Sojka där och fick sina naglar fixade. Jag själv har aldrig vart bra på att ta hand om mina naglar men så himla trevligt med en skönhetssalong som har så mycket att välja på och erbjuda sina kunder. Har redan hittat flera andra behandlingar och annat jag skulle vilja testa hos Terese hos Wondernails & Beauty Spa. Så till själva historien och upplevelsen av IR-bastu.

 

IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa

Jag hade som sagt aldrig ens hört talas om IR-bastu innan jag fick kontakt med Terese och Wondernails & Beauty Spa. När Terese frågade om jag ville testa var jag tvungen att läsa om behandlingen på Wondernails & Beauty Spas hemsida där Terese beskriver det så här:

En ny form av bastu som passar de flesta, håller endast 40-60 grader. Är läkande för muskler och organ. Förbränner 600 kcal per 30 min, lika mycket som du förbränner vid 30 min löpträning.

IR-bastu ska även göra så att kroppen rensas på gifter som till exempel alkohol, hjälpa mot förkylningar och få en att varva ner och känna sig mindre stressad. Precis vad jag behöver såhär efter semestertider känner jag. Sedan är det ju ett plus att förbränna några av sommarens alla pluskalorier också ;). Läs mer om behandlingen här:  IR-bastu i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa.

När jag kom till Terese satte hon på IR-bastun som liksom byggts in i en dusch. Själva duschen påminde mycket om den jag och Carl har här hemma fast vi har ingen IR-bastu då. Jag klev in i IR-bastun där det fanns en bänk jag kunde sitta på. Jag skulle vara där inne i 30 minuter och temperaturen började på 27 grader och de sista tio minuterna var det uppåt 35 grader varmt. Jag svettades som en tok men kände mig oerhört avslappnad när jag satt där inne. Terese hade även fixat så jag fick lyssna på lugn och harmonisk musik.

När trettio minuter hade gått fick jag äntligen duscha av mig och komma ut ur värmen. Det var verkligen jättehärligt att sitta där inne men MINST lika härligt att komma ut igen. Jag kände mig väldigt välmående och harmonisk efter att ha suttit i IR-bastun. Lär bli fler besök och fler gånger i den!

Vill du varva ner och/eller rensa kroppen på diverse gifter rekommenderar jag verkligen dig att testa IR-bastu och bor du i Skåne tycker jag såklart att du ska göra det hos bästa Terese på Wonernails & Beauty Spa. Anger ni koden “Bastu-Maria” när ni bokar får ni dessutom 15% rabatt. Då det räknas som friskvård går det dessutom att nyttja friskvårdsbidraget via jobb :).

Bjuder på en svettig bild nedan där jag precis kommit ut ur bastun ;).

Wondernails & Beauty Spas hemsida kommer ni till HÄR

 

 

 

 

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?