Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Pullover
Grå kavaj
Linne
Klänning
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Linne
Satinkjol
Ankelboots
Byxor
Jeans
Cardigan
Knytblus
Blus
Klänning
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Klännning
Klänning
Klänning
Kofta
Klännning
Basker
Kavaj
Byxor
Klänning
Pälsjacka
Väska
Kavaj
29   342
80   525
48   542
40   610
59   671

Heja Hummus från Holy Greens – god och nyttig sallad

Hej fina. Alltid när jag ska köpa upp mat på min lunch väljer jag att gå till Holy Greens som är favoriten bland restauranger i Malmö. Jag väljer alltid salladen Heja Hummus på Holy Greens med quinoa, kyckling, rödbetshummus och en massa annat nyttigt och gott. Ska ni köpa med mat till lunchen någostans i Malmö så är verkligen Holy Greens det bästa valet av restaurang!

Har riktigt mycket att göra idag så det ska bli skönt att åka iväg till Terese på Wondernails & Beauty Spa sen ikväll. En massa möten om helt olika grejer så är helt snurrig:). Ska nog bli bra. Mycket att ta in och tänka över. Nu ska jag äta lite snabbt och sedan fortsätta med filmprojektet innan senare eftermiddagens möte.

Hoppas ni har en bra tisdag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?