Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Byxor
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Byxor
Blus
Kavaj
Linne
Knytblus
Klännning
Klänning
Jeans
Klänning
Klännning
Väska
Knytblus
Väska
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Kofta
Pullover
Cardigan
Basker
Väska
Klänning
Linne
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
29   342
80   525
48   542
40   610
59   671

Ny plattform för bloggen

Hej fina. Vet inte om ni har märkt det, men jag har bytt plattform för bloggen. Använde tidigare WordPress.com men har flyttat över till WordPress.org då det är en mycket mer flexibel plattform där jag kan styra design och annat mycket mer som jag vill. Fick hjälp av bästa Thomas så nu efter jobbet, istället för att träna, har jag suttit och fixat lite. Bloggen är fortfarande lite under uppbyggnad, måste vänja mig vid hur jag gör med olika saker, men jag hoppas att det inte ska påverka er läsare allt för mycket.

Carl har spelat match med hans Korpen fotbollslag och nu ska vi fixa lite middag. Rester bestående av älgkalvinnanlår, ugnsbakade grönsaker och potatis, och en massa bearnaisesås. Inte helt fel alltså 😉

Dagen annars har varit bra. En massa möten på jobbet som tog en massa tid men imorgon ska jag nog kunna jobba mer praktiskt med filmer, artiklar och kanske annat.

Nu ska jag nog hjälpa Carl med maten 🙂

 


 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?