Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Pullover
Vit blus
T-shirt
Kjol
Plisserad kjol
Plisserad kjol
Blus
Väska
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Skjortklänning
Skjorta
Kostymbyxa
Bag
Kjol
Väska
Väska
Kappa
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
Linne
Grön klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Satinkjol
Kappa
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Väska
Kavaj
T-shirt
Kappa
Byxor
T-shirt
Boots
Skjorta
Blus
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Väska
Knytblus
Knytblus
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Sandaler
Klänning
Tröja
Kofta
Basker
Stickad klänning
Linne
Kofta
Kofta
Byxor
Klänning
Kjol
Grå kavaj
Blus
Byxor
Klänning
Klänning
Klännning
Väska
Klänning
Slingbacks
Skinnkjol
Linne med spets
Manolo Blahnik
Kavaj
Cape
Knytblus
Jeansjacka
Byxor
Kofta
Kavaj
Klänning
Stövel
Blå klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kappa
Kappa
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Klänning
T-shirt
Väska
Kjol
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Väst
Klänning
Kavaj
Pullover
Klännning
Slipover
Halsduk
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Pullover
Jeans
Väska
Slacks
Tröja
Kavaj
Linne
Kjol
Pullover
Pälsjacka
Ankelboots
Kofta
Skjorta
Kjol
Kavaj
Väska
Sneakers
Kofta
Cardigan
T-shirt
Svarta jeans
T-shirt
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kofta
Klänning
29   261
78   324
75   303
42   350
56   381

Var har jag hamnat?

Hej fina. Jag berättade ju imorse att jag skulle iväg och intervjua en person inom byggbranschen som är en av flera som företaget jag jobbar för har lösningar till. Resan gick bra men de här byggbolagen har ju kontor ute i nowhere känns det som! Jag tänkte när jag hoppade av; var har jag hamnat?! 

Intervjun gick i alla fall bra:). Resan hem tog sin tid men hann i allafall tillbaka till mötena. Har känt mig jättetrött hela dagen, kan ha och göra med att jag gick upp en timme tidigare än jag brukar. Nu känns det riktigt skönt med helg! 

Nu ligger jag i soffan med ett glas rött och ser Sex and the city (Ser om serien för typ femte gången). Bästa starten på helgen! Väntar på att Carl ska komma hem så ska vi ut och ta en drink någonstans innan vi har vår hemmakväll ?. 

Trevlig kväll och helg kära läsare! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?