Annons: Shoppa min stil

Klännning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Kjol
Kjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Byxor
Väska
Linne
T-shirt
Kofta
Kjol
Knytblus
Blus
Halsduk
Kjol
Pullover
Klänning
Skjorta
Väska
Ankelboots
Kappa
Klänning
Skjorta
Pullover
Vit blus
Skjorta
Klänning
Kofta
Knytblus
Klänning
Kappa
Tröja
Kofta
Kjol
Grå kavaj
Boots
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Kappa
Kofta
Stickad klänning
T-shirt
T-shirt
Väska
Skjortklänning
Kavaj
Sneakers
Klänning
T-shirt
Blus
Blus
Väska
Jeans
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Byxor
Slipover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Slacks
Kavaj
T-shirt
Väska
Byxor
Kjol
Kappa
Klänning
Manolo Blahnik
Väska
Bag
Pullover
Klännning
Knytblus
Klänning
Kofta
Stövel
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
Tröja
Kofta
Tröja
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Kofta
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Cape
Cardigan
Väska
Klänning
Klänning
Basker
Väska
Kavaj
Väska
Skjorta
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Kostymbyxa
Byxor
Linne
Väska
Väst
Kofta
T-shirt
Klänning
Pullover
Kappa
Slingbacks
Linne
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Var har jag hamnat?

Hej fina. Jag berättade ju imorse att jag skulle iväg och intervjua en person inom byggbranschen som är en av flera som företaget jag jobbar för har lösningar till. Resan gick bra men de här byggbolagen har ju kontor ute i nowhere känns det som! Jag tänkte när jag hoppade av; var har jag hamnat?! 

Intervjun gick i alla fall bra:). Resan hem tog sin tid men hann i allafall tillbaka till mötena. Har känt mig jättetrött hela dagen, kan ha och göra med att jag gick upp en timme tidigare än jag brukar. Nu känns det riktigt skönt med helg! 

Nu ligger jag i soffan med ett glas rött och ser Sex and the city (Ser om serien för typ femte gången). Bästa starten på helgen! Väntar på att Carl ska komma hem så ska vi ut och ta en drink någonstans innan vi har vår hemmakväll ?. 

Trevlig kväll och helg kära läsare! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?