Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
Stövel
Skjorta
Kofta
Kjol
Blå klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Boots
Väska
Kjol
Väska
Slipover vit
Byxor
T-shirt
Gucciskärp
Byxor
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Byxor
Klänning
Cardigan
Kofta
Kofta
Blus
Kofta
Plisserad kjol
T-shirt
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Kjol
Slipover
Kofta
Skjorta
Basker
Tröja
Satinkjol
Kappa
Satinkjol
Linne
Väska
Skjorta
Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Blus
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Skjorta
Kofta
Plisserad kjol
Linne
Kavaj
Sandaler
Klänning
Kavaj
Linne med spets
Kappa
Kappa
Klännning
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Slacks
Cape
Kjol
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Bag
Svarta jeans
Kofta
Kofta
Pullover
Väska
Väst
Klänning
Slipover
Klänning
Kavaj
Kjol
Blå knytblus
Tröja
Klänning
T-shirt
Cape
Knytblus
T-shirt
Klänning
Slipover
Stickad klänning
Halsduk
Byxor
Väska
Kofta
Slipover
Stickad klänning
Body
Väska
T-shirt
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kavaj
Linne
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Sneakers
Klänning
Kappa
Väska
Tyllkjol
Grå kavaj
Väska
Pullover
Klänning
Grön klänning
Jeans
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Skjortklänning
Kjol
Väska
Ankelboots
Klänning
Klännning
Knytblus
Kofta
Topp
Cardigan
Tröja
Kofta
Kostymbyxa
Skjorta
Blus
Kappa
Pälsjacka
Klänning
T-shirt
Blus
Kjol
Klänning
Slingbacks
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Klänning
Pullover
Pullover

Var har jag hamnat?

Hej fina. Jag berättade ju imorse att jag skulle iväg och intervjua en person inom byggbranschen som är en av flera som företaget jag jobbar för har lösningar till. Resan gick bra men de här byggbolagen har ju kontor ute i nowhere känns det som! Jag tänkte när jag hoppade av; var har jag hamnat?! 

Intervjun gick i alla fall bra:). Resan hem tog sin tid men hann i allafall tillbaka till mötena. Har känt mig jättetrött hela dagen, kan ha och göra med att jag gick upp en timme tidigare än jag brukar. Nu känns det riktigt skönt med helg! 

Nu ligger jag i soffan med ett glas rött och ser Sex and the city (Ser om serien för typ femte gången). Bästa starten på helgen! Väntar på att Carl ska komma hem så ska vi ut och ta en drink någonstans innan vi har vår hemmakväll ?. 

Trevlig kväll och helg kära läsare! 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?