Annons: Shoppa min stil

Pullover
Kavaj
Basker
Kjol
Kjol
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Grå kavaj
Jeans
Kappa
Kavaj
Klänning
Stövel
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Pullover
Skjorta
Byxor
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
Linne
Slipover
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kappa
Tröja
Kjol
Kappa
Kavaj
Linne
Kofta
Klänning
Cardigan
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väst
Stickad klänning
T-shirt
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
Skjorta
Kjol
T-shirt
Väska
Cape
Kofta
Kavaj
Linne
Klänning
Slingbacks
Kofta
Skjorta
Boots
Byxor
Blus
Väska
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Kofta
Klännning
Väska
Klänning
Skjorta
Pälsjacka
Väska
Tröja
Kavaj
Kappa
Sneakers
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Manolo Blahnik
Kavaj
Väska
Skjorta
Halsduk
Pullover
Byxor
Blus
Väska
Kofta
Tröja
Klänning
Vit blus
Kavaj
Pullover
Knytblus
Kofta
Klännning
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
Knytblus
T-shirt
Skinnkjol
Väska
Kjol
Slacks
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Byxor
T-shirt
Kjol
Kavaj
Blus
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Bag
60   327
44   304
40   396
64   373
68   460

Var har jag hamnat?

Hej fina. Jag berättade ju imorse att jag skulle iväg och intervjua en person inom byggbranschen som är en av flera som företaget jag jobbar för har lösningar till. Resan gick bra men de här byggbolagen har ju kontor ute i nowhere känns det som! Jag tänkte när jag hoppade av; var har jag hamnat?! 

Intervjun gick i alla fall bra:). Resan hem tog sin tid men hann i allafall tillbaka till mötena. Har känt mig jättetrött hela dagen, kan ha och göra med att jag gick upp en timme tidigare än jag brukar. Nu känns det riktigt skönt med helg! 

Nu ligger jag i soffan med ett glas rött och ser Sex and the city (Ser om serien för typ femte gången). Bästa starten på helgen! Väntar på att Carl ska komma hem så ska vi ut och ta en drink någonstans innan vi har vår hemmakväll ?. 

Trevlig kväll och helg kära läsare! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?