Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Pullover
Klänning
Vit blus
Väska
Blus
Knytblus
Cardigan
Kavaj
Grå kavaj
Linne
Kavaj
Väska
Ankelboots
Väska
Kavaj
Klännning
Klänning
Kavaj
Klännning
Knytblus
Linne
Pälsjacka
Satinkjol
Klänning
Jeans
Kavaj
Byxor
Kofta
Basker
Kavaj
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Shoutout från välkänt varumärke 

Hej fina. Fick precis en notis om att Prestige Sverige, som ju erbjuder och säljer solglasögon, har delat en av mina bilder på Instagram. Det är en bild från Gotland där jag hade på mig ett par snygga solglasögon från Prestige. Kul att få en shoutout från välkänt varumärke! ?

Här kommer ni till Prestiges Instagramkonto där ni hittar min bild: https://www.instagram.com/prestigese/

Nu lunch och sedan två eftermiddagsmöten innan jag tar helg. Ha en underbar dag!

Följ:

1 kommentar

Kommentera


Söker du efter något?