Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
Blus
Kjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
Blus
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Idag blir det en resa

Hej fina. Idag klev jag upp en hel timme tidigare än normalt, klockan halv sex. Gissa om jag var (och fortfarande är) trött! Det blir en liten, med betoning på liten, resa i jobbet idag. Jag ska ju till Lund, fast inte själva centrum utkanten bit utanför, och har man inte körkort krävs det att man accepterar krångliga alternativ med kollektivtrafik. Kan i och för sig ta taxi men har ändå hittar en rutt som verkar rätt bra.

Sedan blir det tillbaka till kontoret för möten hela eftermiddagen. Sedan äntligen helg! ❤️ Fortfarande inte några direkta planer för helgen eller kvällen. Kanske ta en drink någonstans och sedan bara vara hemma.

Min klänning är kommer från H&M och är en ljus favorit i garderoben.

Hoppas ni får en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?