Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Ankelboots
Klänning
Klänning
Klänning
Jeans
Pullover
Byxor
Klännning
Kavaj
Linne
Kjol
Väska
Cardigan
Linne
Kavaj
Väska
48   276
79   425
56   442
61   585
61   636

Spraytan i Malmö – fin solbränna hos Wondernails & Beauty Spa

Spraytan i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa

Hejsan fina. Idag har jag provat Spraytan för första gången i mitt liv. Jag blev kontaktad av Terese på Wondernails & Beauty Spa som är en skönhetssalong som bland annat utför olika nagelbehandlingar, ansiktbehandlingar, vaxning och spraytan i Malmö. Hon undrade om jag ville testa spraytan och blogga om mitt besök och min upplevelse. Jag nappade på erbjudandet! 🙂

Jag har inte hunnit sola mycket alls den här sommaren då jag jobbat på dagarna och flängt runt och rest mycket på helgerna. Min semester börjar nästa vecka och då kändes det perfekt att få en spraytan-behandling precis innan så har man inte lika mycket att sola ikapp. Då slipper man känna att man måste lägga sig och sola direkt när solen kommer fram då man redan är brun.

För några dagar sedan fick jag hem ett kit från Terese med lite praktisk information inför mitt besök och spraytan i Malmö på hennes salong.

Inför min spraytan skulle jag förbereda följande:
  • Rengöra och skrubba hela kroppen med en skrubbhandske som jag fick med i kitet som Terese skickade. Jag gjorde detta igår kväll, det vill säga kvällen innan min behandling. Viktigt att skrubba extra i knäväck och andra väck.
  • Använd inga hudvårdprodukter innan spraytan-behandling. Alltså ingen hudlotion, parfym, deodorant etc. Var helt clean alltså.
  • Var helt osminkad när du ska genomgå behandlingen. Helt clean i hela ansiktet alltså.
  • Ska du vaxa eller raka dig och/eller plocka ögonbryn så gör det också innan behandlingen då du sedan måste vänta minst 8 timmar med att göra det efter du fått din spraytan.
  • Har du extremt torr hud på vissa ställen kan du smörja med vaseline där.

Det är inte ofta jag lämnar huset osminkad. Sist var nog när jag mitt i natten fick åka med Carl till Akuten (inte riktigt läge att tänka på smink då…) och innan det var det nog många år sedan. Det händer i princip aldrig så jag tog på mig ett par stora solbrillor för att försöka se lite chic ut i alla fall.

Jag tog buss från Malmö Centralstation till Toftanäs där Wondernails and beauty spa och Terese håller till. Salongen ligger jättefint till och är jättefint inredd. Jag fick ett varmt välkomnande och en genomgång i hur spraytan behandlingen skulle gå till. Sedan var det bara att klä av sig och inta position för att få spraytan. Det gick väldigt snabbt och Terese är verkligen kunnig och professionell.

Och resultatet då? Jag är jättenöjd! Som många andra (berättade Terese) var jag rädd för att bli orange eller få en i mina ögon alldeles för mörk hudton men det blev hur bra som helst! Känns som en naturlig färg som passar mig. Nu ska jag läsa på hur jag bäst ska behålla den här brännan. En spraytan brukar hålla ungefär 2 veckor om man sköter om den väl. Det kom ju fler produkter i mitt kit så jag får ta en titt vad jag ska göra med dem för bästa resultat 🙂

Vill du testa spraytan i Malmö kan jag verkligen rekommendera Terese och Wondernails and beauty spa. Du kan läsa mer om Wondernails and beauty spa och spraytan på hemsidan här

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?