Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väska
Byxor
Kjol
Klännning
Linne
Byxor
Kjol
Kappa
Pälsjacka
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Slacks
Grön klänning
Linne
Klänning
Jeans
Väska
Sneakers
Satinkjol
Slipover
Klänning
Grå kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Boots
Kavaj
Kappa
Väska
Pullover
Kofta
Väska
Kavaj
Tröja
Byxor
Stickad klänning
Knytblus
Vit blus
Skjorta
Klänning
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Väska
Kavaj
Basker
Klänning
Skjorta
Knytblus
Väska
T-shirt
Klänning
Ankelboots
T-shirt
Byxor
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Linne
Knytblus
Linne med spets
Kostymbyxa
T-shirt
Väska
Satinkjol
Pullover
Plisserad kjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Kjol
Skjorta
Tröja
Blus
Slingbacks
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kofta
Halsduk
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Blus
Väska
Kofta
Väska
Jeansjacka
Klännning
Väska
Kjol
Skjorta
T-shirt
Kappa
Kofta
Väska
Svarta jeans
Kofta
Kofta
Blå klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Bag
Kavaj
Stövel
Kofta
Blus
Kjol
Tröja
Kofta
Plisserad kjol
Cardigan
Kavaj
Kappa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Cape
Klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
T-shirt
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Väst
Kjol
Kofta
Kofta
Pullover
Klänning
Manolo Blahnik
Sandaler
Klänning
Kofta
50   357
78   358
75   318
42   350
56   381

Spraytan i Malmö – fin solbränna hos Wondernails & Beauty Spa

Spraytan i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa

Hejsan fina. Idag har jag provat Spraytan för första gången i mitt liv. Jag blev kontaktad av Terese på Wondernails & Beauty Spa som är en skönhetssalong som bland annat utför olika nagelbehandlingar, ansiktbehandlingar, vaxning och spraytan i Malmö. Hon undrade om jag ville testa spraytan och blogga om mitt besök och min upplevelse. Jag nappade på erbjudandet! 🙂

Jag har inte hunnit sola mycket alls den här sommaren då jag jobbat på dagarna och flängt runt och rest mycket på helgerna. Min semester börjar nästa vecka och då kändes det perfekt att få en spraytan-behandling precis innan så har man inte lika mycket att sola ikapp. Då slipper man känna att man måste lägga sig och sola direkt när solen kommer fram då man redan är brun.

För några dagar sedan fick jag hem ett kit från Terese med lite praktisk information inför mitt besök och spraytan i Malmö på hennes salong.

Inför min spraytan skulle jag förbereda följande:
  • Rengöra och skrubba hela kroppen med en skrubbhandske som jag fick med i kitet som Terese skickade. Jag gjorde detta igår kväll, det vill säga kvällen innan min behandling. Viktigt att skrubba extra i knäväck och andra väck.
  • Använd inga hudvårdprodukter innan spraytan-behandling. Alltså ingen hudlotion, parfym, deodorant etc. Var helt clean alltså.
  • Var helt osminkad när du ska genomgå behandlingen. Helt clean i hela ansiktet alltså.
  • Ska du vaxa eller raka dig och/eller plocka ögonbryn så gör det också innan behandlingen då du sedan måste vänta minst 8 timmar med att göra det efter du fått din spraytan.
  • Har du extremt torr hud på vissa ställen kan du smörja med vaseline där.

Det är inte ofta jag lämnar huset osminkad. Sist var nog när jag mitt i natten fick åka med Carl till Akuten (inte riktigt läge att tänka på smink då…) och innan det var det nog många år sedan. Det händer i princip aldrig så jag tog på mig ett par stora solbrillor för att försöka se lite chic ut i alla fall.

Jag tog buss från Malmö Centralstation till Toftanäs där Wondernails and beauty spa och Terese håller till. Salongen ligger jättefint till och är jättefint inredd. Jag fick ett varmt välkomnande och en genomgång i hur spraytan behandlingen skulle gå till. Sedan var det bara att klä av sig och inta position för att få spraytan. Det gick väldigt snabbt och Terese är verkligen kunnig och professionell.

Och resultatet då? Jag är jättenöjd! Som många andra (berättade Terese) var jag rädd för att bli orange eller få en i mina ögon alldeles för mörk hudton men det blev hur bra som helst! Känns som en naturlig färg som passar mig. Nu ska jag läsa på hur jag bäst ska behålla den här brännan. En spraytan brukar hålla ungefär 2 veckor om man sköter om den väl. Det kom ju fler produkter i mitt kit så jag får ta en titt vad jag ska göra med dem för bästa resultat 🙂

Vill du testa spraytan i Malmö kan jag verkligen rekommendera Terese och Wondernails and beauty spa. Du kan läsa mer om Wondernails and beauty spa och spraytan på hemsidan här

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?