Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Kavaj
Jacka
Skjorta
Väska
Kavaj
Halsduk
Väska
Väska
Kappa
Linne
Kofta
Stövel
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Stickad klänning
Pälsjacka
Väska
Kjol
Klänning
Slacks
Rosa kostymbyxor
Väska
Byxor
Knytblus
Kappa
Kjol
Väska
Klänning
Kappa
Väska
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kofta
Skinnkjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Tröja
Kavaj
Linne
Väska
Slipover
Skjorta
Kappa
Jeans
Jacka
Blus
Kavaj
Byxor
Tröja
Klänning
Väst
Kjol
Kjol
T-shirt
Kavaj
Klänning
Pullover
Kavaj
Blus
Kofta
Skjorta
Kofta
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Cape
Linne
Kavaj
Byxor
Klänning
Knytblus
Kjol
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Byxor
Klännning
Sneakers
Kjol
Kappa
Blus
Kofta
Kofta
Skjortklänning
Pullover
örhängen
Klänning
Skjorta
Kjol
Väska
Kofta
Kofta
Bag
Klänning
Klänning
Vit blus
Klännning
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kofta
Blus
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
Slingbacks
Basker
Boots
Väska
Kostymbyxa
Ankelboots
Kofta
Klänning
Kavaj
Halsduk
Väska
Väska
Väska
Pullover
Klänning
Tröja
Knytblus
Pullover
Klänning
Kofta
Väska
39   328
43   406
49   377
55   510
24   470

Spraytan i Malmö – fin solbränna hos Wondernails & Beauty Spa

Spraytan i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa

Hejsan fina. Idag har jag provat Spraytan för första gången i mitt liv. Jag blev kontaktad av Terese på Wondernails & Beauty Spa som är en skönhetssalong som bland annat utför olika nagelbehandlingar, ansiktbehandlingar, vaxning och spraytan i Malmö. Hon undrade om jag ville testa spraytan och blogga om mitt besök och min upplevelse. Jag nappade på erbjudandet! 🙂

Jag har inte hunnit sola mycket alls den här sommaren då jag jobbat på dagarna och flängt runt och rest mycket på helgerna. Min semester börjar nästa vecka och då kändes det perfekt att få en spraytan-behandling precis innan så har man inte lika mycket att sola ikapp. Då slipper man känna att man måste lägga sig och sola direkt när solen kommer fram då man redan är brun.

För några dagar sedan fick jag hem ett kit från Terese med lite praktisk information inför mitt besök och spraytan i Malmö på hennes salong.

Inför min spraytan skulle jag förbereda följande:
  • Rengöra och skrubba hela kroppen med en skrubbhandske som jag fick med i kitet som Terese skickade. Jag gjorde detta igår kväll, det vill säga kvällen innan min behandling. Viktigt att skrubba extra i knäväck och andra väck.
  • Använd inga hudvårdprodukter innan spraytan-behandling. Alltså ingen hudlotion, parfym, deodorant etc. Var helt clean alltså.
  • Var helt osminkad när du ska genomgå behandlingen. Helt clean i hela ansiktet alltså.
  • Ska du vaxa eller raka dig och/eller plocka ögonbryn så gör det också innan behandlingen då du sedan måste vänta minst 8 timmar med att göra det efter du fått din spraytan.
  • Har du extremt torr hud på vissa ställen kan du smörja med vaseline där.

Det är inte ofta jag lämnar huset osminkad. Sist var nog när jag mitt i natten fick åka med Carl till Akuten (inte riktigt läge att tänka på smink då…) och innan det var det nog många år sedan. Det händer i princip aldrig så jag tog på mig ett par stora solbrillor för att försöka se lite chic ut i alla fall.

Jag tog buss från Malmö Centralstation till Toftanäs där Wondernails and beauty spa och Terese håller till. Salongen ligger jättefint till och är jättefint inredd. Jag fick ett varmt välkomnande och en genomgång i hur spraytan behandlingen skulle gå till. Sedan var det bara att klä av sig och inta position för att få spraytan. Det gick väldigt snabbt och Terese är verkligen kunnig och professionell.

Och resultatet då? Jag är jättenöjd! Som många andra (berättade Terese) var jag rädd för att bli orange eller få en i mina ögon alldeles för mörk hudton men det blev hur bra som helst! Känns som en naturlig färg som passar mig. Nu ska jag läsa på hur jag bäst ska behålla den här brännan. En spraytan brukar hålla ungefär 2 veckor om man sköter om den väl. Det kom ju fler produkter i mitt kit så jag får ta en titt vad jag ska göra med dem för bästa resultat 🙂

Vill du testa spraytan i Malmö kan jag verkligen rekommendera Terese och Wondernails and beauty spa. Du kan läsa mer om Wondernails and beauty spa och spraytan på hemsidan här

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?