Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Blus
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Blus
Kavaj
41   269
40   286
81   368
51   389
58   328

Att börja dagen tidigare

Hej fina. Igår blev det en lugn kväll för mig. Tog en promenad istället för att gå till gymmet men Carl hade volleyboll och kom hem ganska sent.

Idag hinner jag inte äta frukost då jag ska på ett evenemang som har frukost och mingel klockan sju och klockan åtta börjar själva föreläsningen. Alltså det här med att börja dagen tidigare en fredag och dessutom mingla innan man fått första kaffekoppen och innan man brukar ha sagt dagens första ord känns kanske sådär motiverande men det blir säkert trevligt.

Ikväll ska jag umgås med Marie. Vi ska äta middag någonstans och sedan gå på bio klockan nio. Dinner and a movie date 🙂 Bjuder på en bild från onsdagen när jag och Carl grillade. Nu måste jag rusa. Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?