Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kjol
Kappa
Blus
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kjol
Kappa
Blus
Skjorta
Klänning
24   243
56   259
8   265
40   350
31   323

Louis Vuitton väska och bilder från influencer-träff

God morgon fina ni. Hoppas att ni sovit gott! Äntligen är Carl hemma igen och jag kan sova bättre! Nu sitter vi och dricker kaffe och ser Nyhetsmorgon. Mysigt när vi får lite tid med varandra på morgonen. Blir inte så ofta.

Måste viss upp mitt senaste vintage-fynd, en Louis Vuitton Pochette väska (Finns att köpa ny HÄR). En av mina absoluta drömväskor! Chanel 2.55 är den absoluta favoriten men har spanat länge på en Louis Vuitton Pochette också.Igår kväll kände jag mig helt slut i huvudet. Så många nya intryck och inspiration från dagen så det blev lite overload tror jag, men av positiva tankar så det är ju bra! ? Det blev en lugn kväll med grillat och kvalitetstid ned varandra.

Bjuder på några fler bilder som dykt upp i Annas, Käthes och Mikaelas bloggar.

img_5335-1.jpg

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?