Annons: Shoppa min stil

Blus
Pullover
Rosa kostymbyxor
Ankelboots
Väska
Byxor
Kavaj
Byxor
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Grå kavaj
Cardigan
Basker
Knytblus
Vit blus
Klännning
Pälsjacka
Väska
Linne
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Jeans
Linne
Klännning
Kavaj
Satinkjol
Klänning
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Louis Vuitton väska och bilder från influencer-träff

God morgon fina ni. Hoppas att ni sovit gott! Äntligen är Carl hemma igen och jag kan sova bättre! Nu sitter vi och dricker kaffe och ser Nyhetsmorgon. Mysigt när vi får lite tid med varandra på morgonen. Blir inte så ofta.

Måste viss upp mitt senaste vintage-fynd, en Louis Vuitton Pochette väska (Finns att köpa ny HÄR). En av mina absoluta drömväskor! Chanel 2.55 är den absoluta favoriten men har spanat länge på en Louis Vuitton Pochette också.Igår kväll kände jag mig helt slut i huvudet. Så många nya intryck och inspiration från dagen så det blev lite overload tror jag, men av positiva tankar så det är ju bra! ? Det blev en lugn kväll med grillat och kvalitetstid ned varandra.

Bjuder på några fler bilder som dykt upp i Annas, Käthes och Mikaelas bloggar.

img_5335-1.jpg

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?