Annons: Shoppa min stil

Klänning
Rosa kostymbyxor
Basker
Kavaj
Pullover
Knytblus
Väska
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Linne
Linne
Byxor
Kavaj
Cardigan
Ankelboots
Kavaj
Väska
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Blus
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Jeans
Klännning
Kavaj
Vit blus
Kofta
Byxor
Klännning
Satinkjol
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Dagens outfit från Uniqlo, H&M och Gucci 

affiliatebild2

Hej fina. Igår när jag umgicks med andra bloggare gav vi varandra lite feedback och tips på hur man kan göra bloggen bättre och innehåll man vill se mer av. Flera tyckte att jag skulle blogga mer om mina outfits och tipsa om var jag köper mina kläder då de tycker att jag har snygg stil. Jag är väldigt intresserad av mode så jag blir såklart jätteglad för det!:)

Vet att inte alla mina läsare är jätteintresserade av var jag köper mina kläder men ni får stå ut med sådana inlägg lite oftare nu då jag ska försöka ta till mig av tipset och blogga mer om mode och outfits. Inte bara men lite mer.

Jag gillar ju mycket svart, vitt och beige och businesstilen / kontorslooken och idag har jag beige kostymbyxor från Uniqlo (liknande finns HÄR), Ribbad t-shirt från H&M och clutch / plånbok från Gucci (köpt i vintage-butik men liknande finns HÄR).

Nu ska jag fixa mat!:) Ha en fin kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?