Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Cardigan
Väska
Kappa
Knytblus
Pälsjacka
T-shirt
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Skjorta
Kappa
Klänning
Byxor
Väska
Knytblus
Knytblus
Klänning
T-shirt
Klänning
Kjol
Väska
Skjorta
Skjorta
Stickad klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Vit blus
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Grå kavaj
Kofta
Kjol
Linne
Ankelboots
Klänning
Väska
Cape
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Boots
Klänning
Klänning
Pullover
Byxor
Slacks
Kofta
Väska
Kavaj
Halsduk
Klänning
Bag
Stövel
Pullover
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kofta
Tröja
Byxor
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Blus
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Skinnkjol
Klännning
Kavaj
Väska
T-shirt
Klännning
Kofta
Kostymbyxa
Kjol
Tröja
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kjol
Linne
Skjortklänning
T-shirt
Sneakers
Kjol
Basker
Klänning
Pullover
Väska
Väska
Skjorta
Väska
Satinkjol
Byxor
Kappa
Slingbacks
Linne
Skjorta
Blus
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Pullover
Skjorta
Tröja
Väst
Blus
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Slipover
Kappa
T-shirt
Kjol
Kofta
Kappa
Jeans
Väska
Skjorta
Kavaj
42   211
40   369
64   365
68   450
73   430

Dagens outfit från Uniqlo, H&M och Gucci 

affiliatebild2

Hej fina. Igår när jag umgicks med andra bloggare gav vi varandra lite feedback och tips på hur man kan göra bloggen bättre och innehåll man vill se mer av. Flera tyckte att jag skulle blogga mer om mina outfits och tipsa om var jag köper mina kläder då de tycker att jag har snygg stil. Jag är väldigt intresserad av mode så jag blir såklart jätteglad för det!:)

Vet att inte alla mina läsare är jätteintresserade av var jag köper mina kläder men ni får stå ut med sådana inlägg lite oftare nu då jag ska försöka ta till mig av tipset och blogga mer om mode och outfits. Inte bara men lite mer.

Jag gillar ju mycket svart, vitt och beige och businesstilen / kontorslooken och idag har jag beige kostymbyxor från Uniqlo (liknande finns HÄR), Ribbad t-shirt från H&M och clutch / plånbok från Gucci (köpt i vintage-butik men liknande finns HÄR).

Nu ska jag fixa mat!:) Ha en fin kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?