Annons: Shoppa min stil

Boots
Kappa
Kjol
Väska
Kappa
Skjorta
Tröja
Blus
Kavaj
Väska
Pullover
Kjol
Skjorta
Skjorta
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Byxor
Pälsjacka
Skinnkjol
Pullover
Kappa
Väska
Sneakers
Klänning
Kofta
Kavaj
Cardigan
Slingbacks
Knytblus
Klänning
Kavaj
Klännning
Klänning
Vit blus
Kofta
Ankelboots
Stickad klänning
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Pullover
Kjol
Slipover
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Jeans
Tröja
Skjorta
Bag
Väska
Kjol
Byxor
Linne
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Pullover
Basker
Slacks
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väst
Väska
Kavaj
Kofta
Cape
Skjorta
Väska
Kofta
Skjorta
Kjol
Kofta
Klänning
Kappa
Byxor
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klänning
Kavaj
Halsduk
Knytblus
Kavaj
Byxor
Kappa
Kofta
Manolo Blahnik
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Klännning
Klänning
Linne
Kofta
Kappa
Väska
Kofta
Blus
Väska
Väska
Knytblus
Klänning
Grå kavaj
Stövel
Tröja
Väska
Satinkjol
Blus
T-shirt
Skjortklänning
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Väska
Linne
Kofta
Klänning
Kofta
16   89
57   333
67   382
42   403
20   310

Bloggträff på Box Space – nytt kontorshotell i Malmö

Hej fina. Jag har haft en riktigt spännande förmiddag idag. Var först på ett spännande content-event och nu under sena eftermiddagen och över lunchen har jag och några andra influencers och bloggkollegor i Malmö med omnejd suttit på Box Space som är ett nytt kontorshotell här i Malmö.

Så himla bra initiativ av Anna och Käthe att skapa en samlingsplats och ett forum för oss influencers att utbyta erfarenheter och kunskap med varandra. Bloggträffen började med att Martin på Box Space berättade om sitt koncept som verkar riktigt grymt! En plats för influencers, marknadsförare och andra som söker en kreativ miljö att arbeta i. Box Space ligger på Gustav Adolfs torg här i Malmö och man kan hyra in sig på en kontorsplats antingen per dag eller om man vill ha något mer permanent för sitt företag eller bloggande. Det känns väldigt flexibelt och det är jättebra priser som passar både den mindre, kanske nystartade, verksamheten och större.

Jag känner mig så inspirerad efter den här bloggträffen. Jag har fått träffa jättetrevliga både nya och “gamla” bloggkollegor och vi har diskuterat och tipsat varandra om en massa bra bloggrelaterade saker. Så bra med ett forum där man inte ser varandra som konkurrenter utan kollegor. Mer bloggkärlek <3.

Inte nog med superbra tips fick vi även jättegod lunch från Redfellas Hansa här i Malmö. Supergoda och nyttiga sallader. Perfekt! Stort tack!

Nu ska jag faktiskt sitta kvar här på Box Space och jobba, inte med bloggen utan mitt vanliga jobb på Myloc, tills jag ska tillbaka till kontoret på ett möte. Jag jobbar ju på Stortorget så Box Space är ju jättenära om jag skulle vilja komma hit för miljöombyte och inspiration då och då. Jag brukar ju försöka sitta någon  annanstans än på kontoret en halv eller en dag i veckan så nu har jag en bra plats för det! 🙂

Ha en fin eftermiddag fina ni!


Följ:
Dela

Lämna en kommentar

  1. 14 juni, 2017 / 17:15

    Alltid lika kul att träffas 😀

Kommentera


Söker du efter något?