Annons: Shoppa min stil

Jacka
Väska
Kofta
Stenströms cardigan
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Klännning
Kappa
T-shirt
Klänning
Klänning
Knytblus
Kofta
Kappa
Kappa
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Halsduk
Halsduk
Skjorta
Satinkjol
Väska
Klänning
Byxor
Väska
Kjol
Kappa
Kånken
Kofta
Pälsjacka
Slingbacks
Grå kavaj
Pullover
Väska
T-shirt
Linne
Klänning
Klänning
Skjorta
Klännning
Knytblus
Cardigan
Linne
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kjol
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Vit blus
T-shirt
Kavaj
örhängen
Kjol
Ankelboots
Louis Vuitton väska
Kofta
Cape
Ganni diadem
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Blus
Pullover
Kappa
Kostymbyxa
Tröja
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Basker
Väska
Byxor
Pullover
Byxor
Sneakers
Stövel
T-shirt
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kofta
Knytblus
Klänning
Klänning
Kofta
Boots
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Tory Burch
Jeans
Kjol
Slipover
Klänning
Tröja
Kavaj
Klänning
Bag
Väska
Spegel
Byxor
Kjol
Kjol
Steamer
Klänning
Klänning
Kofta
Blus
Kjol
Moschino väska
Kappa
Kavaj
Kavaj
Väst
Kavaj
Väska
Blus
Väska
Jacka
Väska
Pullover
Skjorta
Kofta
Blus
Väska
Slacks
Tröja
48   325
43   408
59   506
43   479
50   497

Bloggträff på Box Space – nytt kontorshotell i Malmö

Hej fina. Jag har haft en riktigt spännande förmiddag idag. Var först på ett spännande content-event och nu under sena eftermiddagen och över lunchen har jag och några andra influencers och bloggkollegor i Malmö med omnejd suttit på Box Space som är ett nytt kontorshotell här i Malmö.

Så himla bra initiativ av Anna och Käthe att skapa en samlingsplats och ett forum för oss influencers att utbyta erfarenheter och kunskap med varandra. Bloggträffen började med att Martin på Box Space berättade om sitt koncept som verkar riktigt grymt! En plats för influencers, marknadsförare och andra som söker en kreativ miljö att arbeta i. Box Space ligger på Gustav Adolfs torg här i Malmö och man kan hyra in sig på en kontorsplats antingen per dag eller om man vill ha något mer permanent för sitt företag eller bloggande. Det känns väldigt flexibelt och det är jättebra priser som passar både den mindre, kanske nystartade, verksamheten och större.

Jag känner mig så inspirerad efter den här bloggträffen. Jag har fått träffa jättetrevliga både nya och “gamla” bloggkollegor och vi har diskuterat och tipsat varandra om en massa bra bloggrelaterade saker. Så bra med ett forum där man inte ser varandra som konkurrenter utan kollegor. Mer bloggkärlek <3.

Inte nog med superbra tips fick vi även jättegod lunch från Redfellas Hansa här i Malmö. Supergoda och nyttiga sallader. Perfekt! Stort tack!

Nu ska jag faktiskt sitta kvar här på Box Space och jobba, inte med bloggen utan mitt vanliga jobb på Myloc, tills jag ska tillbaka till kontoret på ett möte. Jag jobbar ju på Stortorget så Box Space är ju jättenära om jag skulle vilja komma hit för miljöombyte och inspiration då och då. Jag brukar ju försöka sitta någon  annanstans än på kontoret en halv eller en dag i veckan så nu har jag en bra plats för det! 🙂

Ha en fin eftermiddag fina ni!


Följ:
Dela

Lämna en kommentar

  1. 14 juni, 2017 / 17:15

    Alltid lika kul att träffas 😀

Kommentera


Söker du efter något?