Annons: Shoppa min stil

Kavaj
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Stickad klänning
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kappa
Kofta
Kofta
Klänning
Kappa
Kavaj
Blå klänning
Basker
Väska
T-shirt
T-shirt
Sandaler
Klänning
Satinkjol
Kappa
Stövel
Kjol
Klänning
Blus
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Väska
Linne
T-shirt
Kofta
Pullover
Klänning
Klänning
T-shirt
Skjorta
Jeansjacka
Klänning
Tröja
Väska
Pälsjacka
Byxor
Kofta
Skinnkjol
Cape
Väska
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Slingbacks
Kofta
Väska
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Jeans
Klänning
Bag
Kavaj
Klänning
Skjorta
Knytblus
Väska
Pullover
Tröja
Klänning
Blus
Kappa
Knytblus
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
Boots
Väska
Klänning
Sneakers
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
Halsduk
Linne med spets
Kavaj
Manolo Blahnik
Skjortklänning
Linne
Kappa
Kjol
Svarta jeans
Kofta
Ankelboots
Väska
Väska
T-shirt
Kostymbyxa
Byxor
Väska
Cardigan
Kofta
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Vit blus
Slipover
Pullover
Klänning
Slacks
Klänning
Väska
Grön klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klännning
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Byxor
Kjol
Plisserad kjol
Kavaj
Satinkjol
Kappa
Kjol
Blus
Pullover
Klännning
Kjol
Kofta
Kofta
Klänning
Kjol
Väst
Cardigan
Kofta
Byxor
Linne
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Bloggträff på Box Space – nytt kontorshotell i Malmö

Hej fina. Jag har haft en riktigt spännande förmiddag idag. Var först på ett spännande content-event och nu under sena eftermiddagen och över lunchen har jag och några andra influencers och bloggkollegor i Malmö med omnejd suttit på Box Space som är ett nytt kontorshotell här i Malmö.

Så himla bra initiativ av Anna och Käthe att skapa en samlingsplats och ett forum för oss influencers att utbyta erfarenheter och kunskap med varandra. Bloggträffen började med att Martin på Box Space berättade om sitt koncept som verkar riktigt grymt! En plats för influencers, marknadsförare och andra som söker en kreativ miljö att arbeta i. Box Space ligger på Gustav Adolfs torg här i Malmö och man kan hyra in sig på en kontorsplats antingen per dag eller om man vill ha något mer permanent för sitt företag eller bloggande. Det känns väldigt flexibelt och det är jättebra priser som passar både den mindre, kanske nystartade, verksamheten och större.

Jag känner mig så inspirerad efter den här bloggträffen. Jag har fått träffa jättetrevliga både nya och “gamla” bloggkollegor och vi har diskuterat och tipsat varandra om en massa bra bloggrelaterade saker. Så bra med ett forum där man inte ser varandra som konkurrenter utan kollegor. Mer bloggkärlek <3.

Inte nog med superbra tips fick vi även jättegod lunch från Redfellas Hansa här i Malmö. Supergoda och nyttiga sallader. Perfekt! Stort tack!

Nu ska jag faktiskt sitta kvar här på Box Space och jobba, inte med bloggen utan mitt vanliga jobb på Myloc, tills jag ska tillbaka till kontoret på ett möte. Jag jobbar ju på Stortorget så Box Space är ju jättenära om jag skulle vilja komma hit för miljöombyte och inspiration då och då. Jag brukar ju försöka sitta någon  annanstans än på kontoret en halv eller en dag i veckan så nu har jag en bra plats för det! 🙂

Ha en fin eftermiddag fina ni!


Följ:
Dela

Lämna en kommentar

  1. 14 juni, 2017 / 17:15

    Alltid lika kul att träffas 😀

Kommentera


Söker du efter något?