Annons: Shoppa min stil

Klänning
Rosa kostymbyxor
Byxor
Linne
Klännning
Basker
Satinkjol
Klänning
Knytblus
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Byxor
Väska
Väska
Pullover
Blus
Kavaj
Väska
Klännning
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Linne
Cardigan
Klänning
Kofta
Kavaj
Grå kavaj
Ankelboots
Klänning
Klänning
Jeans
Vit blus
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Gratis ljudbok från Storytel – gåva från mig till dig

storytel

God morgon fina! 🙂 Sov betydligt bättre inatt även om jag var riktigt trött när klockan ringde imorse. Carl har ju åkt utomlands nu så det känns lite ensamt. När han är borta brkar jag “passa på” att äta mat som han inte brukar vilja äta (typ falukorv), se filmer och TV-serier han inte brukar vilja se (Sex and the city, dokumentärer, m.m.).

Istället för att se på TV hela kvällen igår laddade jag ner Storytel och började lyssna på Sofie Sarenbrants senaste bok Bakom din rygg. Jag har läst alla böcker av Sofie Sarenbrant och tycker att de är riktigt spännande, även om Tiggaren tyvärr blev lite av en besvikelse. Hoppas på denna istället!

Genom Buzzador har jag fått möjlighet att testa Storytel gratis, och det nappar jag såklart på! Nu i sommartider är det ju perfekt att lyssna på ljudböcker – på promenaden, på tåget, i bilen, på stranden. Jag har provat lite olika ljudbokstjänster och tycker att Storytel har ett riktigt bra utbud! Genom samarbetet har jag även fått möjlighet att ge bort en gratis ljudbok till en vän. Skicka din e-postadress till maria.busck88@gmail.com om du vill ha en 🙂

Nu ska jag se Nyhetsmorgon och äta upp frukosten. Ha en fin dag alla!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?