Annons: Shoppa min stil

Klänning
Linne
Klänning
Kjol
Pullover
Väska
Jeans
Klännning
Cardigan
Ankelboots
Kavaj
Väska
Linne
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Byxor
23   261
63   481
48   509
40   584
59   646

Restaurang Ciao i Malmö – födelsedagsmiddag med vänner

Hej fina. Nu har jag precis kommit hem efter en kväll och middag på restaurang Ciao som ligger mot Triangeln här i Malmö. Vår vän Erik fyller år idag och bjöd in till födelsedagsfirande och häng!:) Supertrevligt!

De hade glutenfri pizza på Ciao så jag passade på att äta en sådan. Riktigt god och med frasig botten. Det kan vara svårt att hitta goda glutenfria pizzor men denna får mer än godkänt. Mums! Orkade dock bara halva men jag är inte van att äta så mycket kolhydrater så så kan det vara!?

Tack för en trevlig kväll med både “gamla” och nya vänner. Nu ett avsnitt Sex and the city och sedan sova. God natt!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?