Annons: Shoppa min stil

Klänning
Gucciskärp
Kappa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
19   214
31   264
45   246
39   270
41   327

Restaurang Ciao i Malmö – födelsedagsmiddag med vänner

Hej fina. Nu har jag precis kommit hem efter en kväll och middag på restaurang Ciao som ligger mot Triangeln här i Malmö. Vår vän Erik fyller år idag och bjöd in till födelsedagsfirande och häng!:) Supertrevligt!

De hade glutenfri pizza på Ciao så jag passade på att äta en sådan. Riktigt god och med frasig botten. Det kan vara svårt att hitta goda glutenfria pizzor men denna får mer än godkänt. Mums! Orkade dock bara halva men jag är inte van att äta så mycket kolhydrater så så kan det vara!?

Tack för en trevlig kväll med både ”gamla” och nya vänner. Nu ett avsnitt Sex and the city och sedan sova. God natt!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?