Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Klänning
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Bag
Basker
T-shirt
Knytblus
Kjol
Linne
Klänning
Väst
Kappa
Skjorta
Kjol
Byxor
Boots
Stövel
Väska
Klänning
Slipover
Blus
Vit blus
T-shirt
T-shirt
Klänning
Skjorta
Väska
Blus
Kavaj
Blus
Kavaj
Linne
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Manolo Blahnik
Kofta
Väska
Skjortklänning
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Slacks
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Pälsjacka
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Pullover
Kofta
Jeans
Kavaj
Tröja
Klänning
Byxor
Kofta
Kofta
Kjol
Kjol
Stickad klänning
Pullover
Kavaj
Halsduk
Klänning
Kofta
Tröja
Klänning
Satinkjol
Grå kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Väska
Kofta
Sneakers
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kappa
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Cardigan
Väska
Kjol
Kavaj
Byxor
Klänning
Pullover
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Linne
Cape
Kappa
Klännning
Knytblus
Klänning
Kjol
Kappa
T-shirt
T-shirt
Tröja
Slingbacks
Byxor
T-shirt
Väska
T-shirt
Kavaj
Klännning
Väska
Klänning
Kappa
Väska
Knytblus
Pullover
60   312
44   293
40   396
64   373
68   460

Cykelpass på Fitness24Seven på Lilla Torg i Malmö

Hej fina. Nu har jag precis kommit hem från ett besök på Fitness24Seven på Lilla Torg i Malmö och jag är riktigt nöjd med att jag tog mig dit! Fick knappt någon sömn inatt och idag har jag gäspat hur mycket som helst på jobbet så jag kände efter lunch att jag kanske skulle skippa träningen. Men så blev klockan fem, regnet hade (tillfälligt?) försvunnit och jag kände mig lite pepp igen så jag gick och körde 40 min på cykel.

Dagen annars har varit bra men som jag skrev har jag varit trött. Fick ändå en hel del gjort, det mesta på to-do-listan och resten får jag ta imorgon.

Carl kommer ju vara borta ett par dagar den här veckan då han ska på jobbresa till Spanien. Kul för honom!:) Jag tror jag kommer kunna roa mig på kvällarna ändå. Födelsedagsmiddag för en kompis imorgon, bloggträff på onsdag, kompisdate på torsdag och kvalitetstid med Marie på fredag ❤️. Kul vecka!:)

Nu måste jag laga mat! Trevlig kväll hörrni!

img_5180.jpg

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?