Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Basker
Klänning
Väska
Kavaj
Klännning
Byxor
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Grå kavaj
Klänning
Väska
Jeans
Väska
Satinkjol
Linne
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Pullover
Klännning
Klänning
Kavaj
Linne
Byxor
Kofta
Rosa kostymbyxor
Pälsjacka
Blus
Cardigan
Kavaj
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Cykelpass på Fitness24Seven på Lilla Torg i Malmö

Hej fina. Nu har jag precis kommit hem från ett besök på Fitness24Seven på Lilla Torg i Malmö och jag är riktigt nöjd med att jag tog mig dit! Fick knappt någon sömn inatt och idag har jag gäspat hur mycket som helst på jobbet så jag kände efter lunch att jag kanske skulle skippa träningen. Men så blev klockan fem, regnet hade (tillfälligt?) försvunnit och jag kände mig lite pepp igen så jag gick och körde 40 min på cykel.

Dagen annars har varit bra men som jag skrev har jag varit trött. Fick ändå en hel del gjort, det mesta på to-do-listan och resten får jag ta imorgon.

Carl kommer ju vara borta ett par dagar den här veckan då han ska på jobbresa till Spanien. Kul för honom!:) Jag tror jag kommer kunna roa mig på kvällarna ändå. Födelsedagsmiddag för en kompis imorgon, bloggträff på onsdag, kompisdate på torsdag och kvalitetstid med Marie på fredag ❤️. Kul vecka!:)

Nu måste jag laga mat! Trevlig kväll hörrni!

img_5180.jpg

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?