Annons: Shoppa min stil

Väska
Pullover
Bag
Knytblus
Linne
Pullover
Byxor
Väska
Kofta
Slacks
Kofta
Kavaj
Klänning
Kjol
Ankelboots
Linne
Kofta
Kavaj
Cape
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Blus
Väska
Väska
Kofta
Pälsjacka
Sneakers
Väst
Tröja
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Cardigan
Pullover
Klänning
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kofta
Linne
Kjol
Väska
Klännning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Kappa
Väska
Kappa
T-shirt
Jeans
Skjorta
Skjorta
Klänning
Klänning
Tröja
Väska
T-shirt
Byxor
Kjol
Kofta
Kofta
Halsduk
Byxor
Skinnkjol
Blus
Väska
T-shirt
Stövel
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Slipover
Väska
Rosa kostymbyxor
Pullover
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Manolo Blahnik
Kofta
Slingbacks
Kavaj
Väska
Kofta
Kjol
Väska
Skjortklänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Byxor
Klänning
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Kappa
Grå kavaj
Väska
Klännning
Kappa
Kjol
Knytblus
Kofta
Tröja
Satinkjol
Kofta
Klänning
Blus
Vit blus
T-shirt
Klänning
Basker
Skjorta
Kofta
Skjorta
Väska
Väska
Boots
Kavaj
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Cykelpass på Fitness24Seven på Lilla Torg i Malmö

Hej fina. Nu har jag precis kommit hem från ett besök på Fitness24Seven på Lilla Torg i Malmö och jag är riktigt nöjd med att jag tog mig dit! Fick knappt någon sömn inatt och idag har jag gäspat hur mycket som helst på jobbet så jag kände efter lunch att jag kanske skulle skippa träningen. Men så blev klockan fem, regnet hade (tillfälligt?) försvunnit och jag kände mig lite pepp igen så jag gick och körde 40 min på cykel.

Dagen annars har varit bra men som jag skrev har jag varit trött. Fick ändå en hel del gjort, det mesta på to-do-listan och resten får jag ta imorgon.

Carl kommer ju vara borta ett par dagar den här veckan då han ska på jobbresa till Spanien. Kul för honom!:) Jag tror jag kommer kunna roa mig på kvällarna ändå. Födelsedagsmiddag för en kompis imorgon, bloggträff på onsdag, kompisdate på torsdag och kvalitetstid med Marie på fredag ❤️. Kul vecka!:)

Nu måste jag laga mat! Trevlig kväll hörrni!

img_5180.jpg

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?