Annons: Shoppa min stil

Byxor
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Klänning
Basker
Kavaj
Väska
Kofta
Stövel
Väska
Skinnkjol
Kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kappa
Skjorta
Grå kavaj
Sneakers
Knytblus
T-shirt
Linne
Kofta
Byxor
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Pullover
Byxor
Cape
Blå klänning
Väska
Boots
Slingbacks
Linne
Knytblus
Jeans
Kavaj
Klänning
Tröja
Ankelboots
Bag
Klänning
Kappa
Väst
T-shirt
T-shirt
Kjol
Stickad klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Väska
Pullover
Pullover
Skjorta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Byxor
Blus
Kofta
Pullover
Klännning
Klänning
Skjorta
Vit blus
Plisserad kjol
Klänning
Slacks
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Blus
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Kostymbyxa
Cardigan
Kofta
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Halsduk
Cardigan
Skjortklänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Linne med spets
Skjorta
Kjol
Väska
Kavaj
Sandaler
Plisserad kjol
Klänning
Slipover
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Tröja
Väska
Kappa
Blus
Klännning
Skjorta
Pälsjacka
Kofta
Kjol
Kofta
Kappa
Klänning
Skjorta
Väska
Linne
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kofta
Svarta jeans
Tröja
Väska
Väska
Kjol
Grön klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Jeansjacka
Knytblus
Skjorta
T-shirt
29   277
78   330
75   307
42   350
56   381

Cykelpass på Fitness24Seven på Lilla Torg i Malmö

Hej fina. Nu har jag precis kommit hem från ett besök på Fitness24Seven på Lilla Torg i Malmö och jag är riktigt nöjd med att jag tog mig dit! Fick knappt någon sömn inatt och idag har jag gäspat hur mycket som helst på jobbet så jag kände efter lunch att jag kanske skulle skippa träningen. Men så blev klockan fem, regnet hade (tillfälligt?) försvunnit och jag kände mig lite pepp igen så jag gick och körde 40 min på cykel.

Dagen annars har varit bra men som jag skrev har jag varit trött. Fick ändå en hel del gjort, det mesta på to-do-listan och resten får jag ta imorgon.

Carl kommer ju vara borta ett par dagar den här veckan då han ska på jobbresa till Spanien. Kul för honom!:) Jag tror jag kommer kunna roa mig på kvällarna ändå. Födelsedagsmiddag för en kompis imorgon, bloggträff på onsdag, kompisdate på torsdag och kvalitetstid med Marie på fredag ❤️. Kul vecka!:)

Nu måste jag laga mat! Trevlig kväll hörrni!

img_5180.jpg

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?