Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kjol
Blus
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kjol
Blus
Klänning
41   271
40   287
81   368
51   389
58   328

Spontan kaffedate och nya möjligheter

Hej fina. Det blev inte bara en lugn kväll i soffan i mjukiskläder ändå. En bekant som var i stan hörde av sig och ville ses på en kaffe och jag nappade såklart! Vi satte oss på Condeco och pratade om det senaste som hänt sedan vi sågs sist och kom även in på eventuella karriärmöjligheter och bloggsamarbete. Spännande! 

Nu är jag hemma igen och tänkte ta mig ytterligare ett glas vin och se Sex and the city innan läggdags. Jag tänkte först att jag skulle se fotbollsmatchen men alltså vilken tråkig sport! Sorry men jag tröttnade efter en minut ?. 

Såg precis en bild från Carl på hans fest. Så snygg i sin 70-talsoutfit ?. 

God natt fina! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?