Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Kavaj
Grå kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
T-shirt
Skjortklänning
Väska
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Knytblus
Väska
Skjorta
Kofta
Cardigan
Kjol
T-shirt
Klännning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Stickad klänning
Kjol
Kofta
T-shirt
Linne
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Halsduk
T-shirt
Sneakers
Tröja
Kjol
Byxor
Blus
Kofta
Pullover
Byxor
Kavaj
Blus
Manolo Blahnik
Kjol
Klänning
Knytblus
Pullover
Kjol
Linne
Slacks
Stövel
Kavaj
Kappa
Skjorta
Klänning
Bag
Pullover
Väska
Basker
Skjorta
Väska
Skjorta
Kavaj
Slipover
Klänning
Klänning
Kofta
Pullover
Väska
Blus
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Jeans
Klännning
Klänning
Slingbacks
Kappa
Klänning
Klänning
Kappa
Kofta
Kappa
Vit blus
Skinnkjol
Väska
Satinkjol
Cape
Boots
Väska
Tröja
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
Byxor
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Knytblus
Kavaj
Väska
Väst
Kappa
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Tröja
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Skjorta
T-shirt
Byxor
Kjol
Kappa
Klänning
Linne
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kofta
34   220
63   443
30   393
33   384
23   298

Medicinen slut i hela stan?! 

God morgon fina. Igår efter jobbet gick jag som planerat till Apoteket för att hämta ut min medicin Levaxin som jag ätit sedan jag var barn. Men då sa hon som satt i kassan att min dos var slut och inte bara där utan i typ hela Malmö! Dessutom gick det inte att beställa hem?

Det fanns tydligen ett par burkar kvar på Apoteket vid Dockan men det hade varit fler personer som frågat under dagen och hänvisats dit, dessutom hade det Apoteket hunnit stänga när jag skulle gå dit, så risken är väl att det är helt slut idag.

Jag ska på en frukostföreläsning åt det hållet nu på morgonen då kanske kan gå dit och kolla innan jag går tillbaka till jobbet.  Som tur är har jag kvar en hel del tabletter från min tidigare lägre dos så jag får väl ta av den tills jag får tag på den nya…

Nog om mina sådana problem. Ska som sagt på ett frukostevent nu på morgonen, på Minc. Det är en SEO-byrå som håller i det och det är ju alltid bra att få uppdaterad kunskap om vad som gäller inom det ?.

Ikväll ska Carl iväg på någon jobbfest och jag set verkligen fram emot en lugn kväll här hemma själv. Har en del del att fixa med bloggen och annat så det passar bra. I helgen måste vi även verkligen städa här hemma. Till och med jag tycker att det är för stökigt ?.

Ha en fin dag! ☀️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?