Annons: Shoppa min stil

Kostymbyxa
Väska
Pullover
Klänning
Vit blus
Kofta
Kofta
Jeans
Kjol
Klänning
Väska
Ankelboots
Väska
T-shirt
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Blus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Basker
Halsduk
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Linne
Kavaj
Kavaj
Linne
Byxor
Kavaj
Sandaler
Klännning
Kavaj
Kjol
Klänning
Manolo Blahnik
Blus
Kappa
Boots
Tröja
Väska
Cardigan
Linne
Kappa
Klänning
Väska
Pullover
Väska
Skjorta
Klänning
Svarta jeans
Grå kavaj
Skinnkjol
Kappa
Klännning
Knytblus
Sneakers
Pälsjacka
T-shirt
Byxor
Blå klänning
Väska
Bag
Väska
Kappa
Kjol
T-shirt
Stickad klänning
T-shirt
Kjol
Skjorta
T-shirt
Tröja
Klänning
Blus
Skjorta
T-shirt
Väska
Kofta
Kofta
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Kjol
Cardigan
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Grön klänning
Kofta
Väska
Väst
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Kappa
Väska
Linne med spets
Väska
Pullover
Kavaj
Kofta
Skjortklänning
Pullover
Kofta
Kofta
Byxor
Klänning
Slacks
Knytblus
Kjol
Byxor
Knytblus
Kofta
Kjol
Kofta
Slipover
Skjorta
Slingbacks
Väska
Stövel
Jeansjacka
Kofta
Cape
Klänning
Väska
Kavaj
Plisserad kjol
Klänning
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Tröja
29   277
78   330
75   307
42   350
56   381

Medicinen slut i hela stan?! 

God morgon fina. Igår efter jobbet gick jag som planerat till Apoteket för att hämta ut min medicin Levaxin som jag ätit sedan jag var barn. Men då sa hon som satt i kassan att min dos var slut och inte bara där utan i typ hela Malmö! Dessutom gick det inte att beställa hem?

Det fanns tydligen ett par burkar kvar på Apoteket vid Dockan men det hade varit fler personer som frågat under dagen och hänvisats dit, dessutom hade det Apoteket hunnit stänga när jag skulle gå dit, så risken är väl att det är helt slut idag.

Jag ska på en frukostföreläsning åt det hållet nu på morgonen då kanske kan gå dit och kolla innan jag går tillbaka till jobbet.  Som tur är har jag kvar en hel del tabletter från min tidigare lägre dos så jag får väl ta av den tills jag får tag på den nya…

Nog om mina sådana problem. Ska som sagt på ett frukostevent nu på morgonen, på Minc. Det är en SEO-byrå som håller i det och det är ju alltid bra att få uppdaterad kunskap om vad som gäller inom det ?.

Ikväll ska Carl iväg på någon jobbfest och jag set verkligen fram emot en lugn kväll här hemma själv. Har en del del att fixa med bloggen och annat så det passar bra. I helgen måste vi även verkligen städa här hemma. Till och med jag tycker att det är för stökigt ?.

Ha en fin dag! ☀️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?