Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Vit blus
Väska
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Klänning
Klänning
Klänning
Pullover
T-shirt
Kappa
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Väst
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Knytblus
T-shirt
Klännning
Kjol
Pullover
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Slacks
Knytblus
Kavaj
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Sneakers
Boots
Satinkjol
Kavaj
Kjol
Halsduk
Kofta
Kappa
Kofta
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Kappa
Kavaj
Basker
Skjorta
Kjol
Väska
Kofta
Linne
Kavaj
Manolo Blahnik
Skjorta
Blus
Kappa
T-shirt
Tröja
Klännning
Kjol
Blus
Klänning
Knytblus
Kjol
Grå kavaj
Linne
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Pullover
Väska
Pälsjacka
Byxor
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Pullover
Kofta
Klänning
Tröja
Skjortklänning
Jeans
Kjol
Kofta
T-shirt
Linne
Bag
Skjorta
Väska
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Byxor
Kappa
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Slingbacks
Kjol
Kofta
Väska
Slipover
Kavaj
Kofta
T-shirt
Stövel
Blus
Kofta
Byxor
Väska
Kavaj
Byxor
Cape
Ankelboots
Tröja
60   289
44   285
40   396
64   373
68   460

Medicinen slut i hela stan?! 

God morgon fina. Igår efter jobbet gick jag som planerat till Apoteket för att hämta ut min medicin Levaxin som jag ätit sedan jag var barn. Men då sa hon som satt i kassan att min dos var slut och inte bara där utan i typ hela Malmö! Dessutom gick det inte att beställa hem?

Det fanns tydligen ett par burkar kvar på Apoteket vid Dockan men det hade varit fler personer som frågat under dagen och hänvisats dit, dessutom hade det Apoteket hunnit stänga när jag skulle gå dit, så risken är väl att det är helt slut idag.

Jag ska på en frukostföreläsning åt det hållet nu på morgonen då kanske kan gå dit och kolla innan jag går tillbaka till jobbet.  Som tur är har jag kvar en hel del tabletter från min tidigare lägre dos så jag får väl ta av den tills jag får tag på den nya…

Nog om mina sådana problem. Ska som sagt på ett frukostevent nu på morgonen, på Minc. Det är en SEO-byrå som håller i det och det är ju alltid bra att få uppdaterad kunskap om vad som gäller inom det ?.

Ikväll ska Carl iväg på någon jobbfest och jag set verkligen fram emot en lugn kväll här hemma själv. Har en del del att fixa med bloggen och annat så det passar bra. I helgen måste vi även verkligen städa här hemma. Till och med jag tycker att det är för stökigt ?.

Ha en fin dag! ☀️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?