Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Kavaj
Pullover
Kavaj
Jeans
Klänning
Väska
Basker
Ankelboots
Satinkjol
Väska
Byxor
Linne
Knytblus
Vit blus
Byxor
Kavaj
Klännning
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Klännning
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Blus
Kavaj
Linne
Klänning
Cardigan
Grå kavaj
Klänning
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Dagens träningspass på Fitness 24/7 i Malmö

Hej fina. Nu ligger jag i soffan helt genomsvettig efter ett joggingpass på gymmet, Fitness 24/7 på Lilla Torg här i Malmö. Har haft mitt träningskort i typ tre år men har inte använt det sådär jättemycket. Gör ett försök i att få in en träningsrutin nu. Får se hur det går.

Idag körde jag jogging på löpband men fick lite hybris. Tänkte att jag skulle springa snabbare än sist men då fick jag ont i knät så får nog fortsätta jogga i lugnare tempo. Och jag borde verkligen skaffa nya träningsskor…Det blev i alla fall 30 minuter jogging, sprang 4.6 km och förbrände 325 kcal. Heja mig typ!

Dagen annars har varit bra. Fortsatte med gårdagens utbildning och påbörjade ett nytt nyhetsbrev. Nu ska jag fortsätta att vila en stund och sedan laga mat. Carl kommer nog hem en snabbis snart, sedan ska han iväg på fotbollsmatch med korplaget. Han känner sig frisk nu så han ska nog vara med och spela! ?

 
 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?