Annons: Shoppa min stil

Jeans
Pälsjacka
Linne
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
Vit blus
Satinkjol
Knytblus
Cardigan
Byxor
Basker
Klänning
Linne
Kavaj
Klänning
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Ankelboots
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klännning
Pullover
Klännning
Kavaj
Väska
Blus
29   342
80   525
48   542
40   610
59   671

Då är det skönt att sova med någon 

Hej fina. Det var så mycket jag hade tänkt göra nu ikväll när Carl jobbade sent och sedan drog iväg på fotbollsmatch. Istället för att ta tag i en massa hamnade jag i soffan framför GW:s Mord och Black Widow.

Borde kanske inte se sådana dokumentärer och serier. Jag har drömt jättemycket mardrömmar den här veckan, om att jag blir jagad, om terrorism, om mord. Vaknar till flera gånger. Då är det skönt att sova tillsammans med någon. När man är rädd och känner behov av trygghet. Carl ❤️.

Eftersom jag åt middag själv ikväll blev det böngryta. Vi har alltid lök, krossade tomater och olika bönkonserver hemma så det blir ofta sånt när jag ska äta middag själv. Roligare att lägga mer tid och kraft på mat när man har sällskap!:)

God natt fina ni!

img_2545

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?