Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Klänning
Ankelboots
Byxor
Knytblus
Väska
Klänning
Kavaj
Klännning
Basker
Kavaj
Vit blus
Cardigan
Kavaj
Knytblus
Klännning
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Linne
Rosa kostymbyxor
Väska
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Jeans
Byxor
Kavaj
Satinkjol
Blus
Linne
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Många saker jag borde göra

God morgon fina. Igår kväll hade jag och Carl vår kvalitetstidkväll. Vi brukar ha det på onsdagar. Åt räkor med god aioli. Mums! Efter middagen tittade vi även på de två försra avsnitten på nya säsongen av House of Cards. Så bra serie!

Idag blir det fortsatt utbildning på jobbet och efter ska jag försöka ta mig till gymmet igen. Springa fem kilometer. Måste även förbi Apoteket och hämta ut mer Levaxin. Ska aldrig mer slarva med det. Skulle även verkligen behöva gå och klippa mig. Och en massa annat. Många saker jag borde göra just nu. Tar en sak i taget.

Ha en fin dag!

Dagens look från H&M:

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?