Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Kjol
Klänning
Skjorta
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Skjorta
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
28   222
44   239
38   264
41   323
46   405

Många saker jag borde göra

God morgon fina. Igår kväll hade jag och Carl vår kvalitetstidkväll. Vi brukar ha det på onsdagar. Åt räkor med god aioli. Mums! Efter middagen tittade vi även på de två försra avsnitten på nya säsongen av House of Cards. Så bra serie!

Idag blir det fortsatt utbildning på jobbet och efter ska jag försöka ta mig till gymmet igen. Springa fem kilometer. Måste även förbi Apoteket och hämta ut mer Levaxin. Ska aldrig mer slarva med det. Skulle även verkligen behöva gå och klippa mig. Och en massa annat. Många saker jag borde göra just nu. Tar en sak i taget.

Ha en fin dag!

Dagens look från H&M:

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?