Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kofta
Väska
Byxor
Pullover
Knytblus
Skjorta
Väska
Slacks
Kavaj
Skjorta
Klännning
Slipover
Kavaj
Kofta
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Sneakers
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kappa
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Knytblus
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Blus
Väska
Väska
Väska
Byxor
Blus
Väska
Kjol
T-shirt
Linne
Klänning
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
Pullover
Tröja
Cape
Ankelboots
Manolo Blahnik
Cardigan
Klänning
T-shirt
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Klännning
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Basker
Klänning
Kavaj
Väska
Vit blus
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Halsduk
Kofta
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Stövel
Klänning
Kavaj
Väst
Kofta
Skjorta
Pullover
Pälsjacka
Kavaj
T-shirt
Tröja
Slingbacks
Blus
Linne
Tröja
Kappa
Kjol
Kavaj
Kjol
Klänning
T-shirt
Linne
Skjorta
Kappa
Skjorta
Kjol
Kappa
Klänning
Byxor
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Jeans
Boots
Väska
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Kappa
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Byxor
Pullover
Skjorta
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Bag
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Jag är faktiskt en introvert person

Borta bra men hemma bäst. Kanske världens klyschigaste inledning på ett blogginlägg men jag känner exakt så. Vi hade fantastiska dagar med vänner på Bornholm men nu är det skönt att vara hemma och ha en dag för mig själv. Jag är faktiskt en introvert person. Jag älskar att mingla, träffa nya människor, umgås men efter sådana aktiviteter har jag ett stort behov av att ta det lugnt och ha egentid.

Carl jobbar idag så nu äter jag en lång frukost framför Sex and the city. Senare har jag lite bloggsamarbeten att se över. Vädret verkar också lovande så jag kanske lägger mig i en park och läser. Skulle vilja till gymmet också.

Ha en fin dag! ?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?