Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Kjol
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrading Mist

Hej fina. När det kommer till skönhet och hudvård älskar jag Clinique och Elizabeth Arden. Deras produkter är verkligen fantastiska! Nu på båten hem från Bornholm kunde jag inte låta bli att svänga in på bordershopen och köpa en Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist.

Har hört så mycket bra om Elizabeth Ardens Mist och den verkar helt perfekt för att fräscha upp huden när det passar under dagen! 🙂 Jag köpte den som sagt i bordershopen men den finns även att köpa för 250 SEK hos Lyko och Eleven (adlinks).

Är mycket nöjd över mitt köp!:)

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?