Annons: Shoppa min stil

Klännning
Kavaj
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Byxor
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Cardigan
Linne
Väska
Väska
Linne
Pullover
Jeans
44   417
47   466
40   555
59   641
79   605

Cykelutflykt på Bornholm

Hej fina. Idag delade gänget upp sig lite. Niklas, Frida och Jakob körde en längre och snabbare cykeltur runt typ hela Bornholm och jag, Carl och Alice cyklade ungefär 1,2 mil till Jons Kapell. Det gick jättebra att cykla men min kondition är väl lite sisådär!:) Vi cyklade i alla fall i så härligt väder och i så fina miljöer. 

Vid två hämtade vi upp Lina vid färjan och åt lunch i Rönne. Så trevligt!:) I eftermiddag har vi suttit på bryggan och vissa badade !:) Inte jag hehe. Nu ska jag, Carl, Frida och Niklas fixa middag till alla. 

Ha en fin kväll alla! Bilder från dagen: 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?