Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klännning
Linne
Kavaj
Pullover
Väska
Kavaj
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Väska
Kofta
Klännning
Blus
Byxor
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Cardigan
Satinkjol
Byxor
Kavaj
Klänning
Basker
Kavaj
Grå kavaj
Knytblus
Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Jeans
Klänning
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Världens godaste tomatsås – Recept

Hej fina. Är hemma på lunch och tänkte passa på att dela med mig av mitt recept på tomatsås som jag i mina mått är rätt bra på :). Carl brukar också säga att det blir gott fast han är nog bättre än mig. Världens godaste tomatsås enligt mig själv haha. Jag gillar att använda färska tomater och en massa örtkryddor. Eftersom jag inte äter gluten och dessutom försöker äta lite paleo brukar jag ha kikärtspasta eller pasta på röda linser till. Carl äter dock vanlig pasta :).

Världens godaste tomatsås – Recept

Ingredienser – 2 portioner

 • 1 burk krossade tomater (jag använder Mutti)
 • 200 g färska körsbärstomater
 • 2 gula normalstora lökar
 • 2 msk olivolja
 • 1 msk ketchup
 • 2 msk tomatpuré
 • salt och peppar
 • 3 msk örtkryddor (jag använder oregano och basilika)

Gör så här:

 1. Fräs lök och tomatpuré i olivolja i en kastrull tills löken blir mjuk och får lite färg men inte bli bränd
 2. Skär körsbärstomaterna i halvor och häll i kastrullen tillsammans med de krossade tomaterna
 3. Tillsätt salt, peppar, örtkryddor och ketchup
 4. Låt koka under lock minst en halvtimme så den blir tjock
 5. Servera med pasta

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?