Annons: Shoppa min stil

Basker
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Byxor
Blus
Jeans
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Linne
Klännning
Pullover
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Väska
Klännning
Linne
Kavaj
Cardigan
Ankelboots
Knytblus
Satinkjol
Vit blus
Byxor
Klänning
Rosa kostymbyxor
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Svarta plagg och för mycket packning

Hej fina. Försöker packa inför en långhelg på Bornholm men alltså jag är hopplös! Dels har jag typ bara packat ner svarta plagg och sedan alldeles för mycket för några dagar så får inte igen min väska. Och då har jag inte tänkt på alla sista-minuten-saker som ska ner, typ smink, necessär, m.m. Får nog fortsätta i morgon, har kört fast lite.

Carl har varit och kollat på korplagets match ikväll (blev oavgjort) och jag har, förutom att packa, fixat med bloggen och kollat Sex and the city. Ska nog inte göra så mycket mer ikväll. Det blir en hel del att göra på jobbet imorgon. Pressrelease som ska ut, rapporter som ska in, e-postlistor som ska uppdateras. Roliga grejer (enligt mig ?) så det ska nog gå bra!

En outfitbild från idag. Älskar den här kappan från Zara som Carl köpte till mig i födelsedagspresent förra året. En stor favorit i garderoben 🙂

God natt finisar!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?