Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kjol
Pälsjacka
Kavaj
Blus
Rosa kostymbyxor
Kofta
Ankelboots
Kavaj
Väska
Klännning
Grå kavaj
Blus
Linne
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kostymbyxa
Kavaj
Byxor
Väska
Klännning
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Basker
Linne
Satinkjol
T-shirt
Vit blus
Knytblus
Klänning
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Blus
Klänning
Knytblus
Kavaj
Cardigan
Klänning
Jeans
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Restaurang Mineral i Malmö – KOMPISDATE

God morgon fina. Igår kväll var jag på en kompisdate och var inte hemma förrän vid halv elva så det blev inget bloggande.

Vi träffades på en restaurang/bar som heter Mineral och ligger vid St. Knut. Det är ett område jag aldrig är i men det var faktiskt en trevligt och mysigt ställe i centrala Malmö. Mineral var ju också helt okej, jag är kanske inte jättemycket för sådan miljö med slitna trämöbler och en massa färger i lokalen men drack ett gott vin och hade trevligt!:)

Hon jag träffade jobbade också inom marknadsföring/reklam och gillade mat och restauranger så vi hade en hel del att prata om så vi satt där i tre timmar. Kul med tisdagshäng och träffa nya människor.

Idag blir det jobb 8-17 och sedan träning igen tror jag. Har dock världens träningsvärk i mina ben (efter 20 min jogging ?) men jag ska försöka att inte ge upp träningen direkt. Carl ska se när hans korplag spelar men jag skippar nog det den här gången när han själv inte är med. Sedan måste vi nog packa också eftersom vi ju åker till Bornholm imorgon!:)

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?