Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Kjol
Klänning
Skjorta
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Kjol
Klänning
28   222
44   239
38   264
41   323
46   405

Good things happen

Hej fina. Det är mycket roligt som händer i mitt liv just nu! 🙂 Pepp på jobbet, nya spännande bloggsamarbeten, nytt spännande bloggnätverk och imorgon åker jag på ett par dagars semester till Bornholm med fina vänner. Good things happen! :).

Jag går även och funderar på lite roliga grejer… jag känner mig pepp men samtidigt rastlös. Jag behöver ett projekt, typ haka på ett e-handelsprojekt, gå en kurs, eller något annat? Kanske läge att ta tag i syprojektet på riktigt. JA.

Nu får jag släppa tankarna som snurrar och börja packa. Annars blir det inget Bornholm ju! 🙂

img_4504

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?