Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kavaj
Kofta
Vit blus
Kavaj
Blus
Kavaj
Byxor
Linne
Grå kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Jeans
Pälsjacka
Knytblus
Väska
Klänning
Klännning
Kavaj
Pullover
Väska
Byxor
Linne
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Klännning
Väska
Klänning
Ankelboots
Klänning
Basker
Kavaj
Cardigan
Kavaj
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Good things happen

Hej fina. Det är mycket roligt som händer i mitt liv just nu! 🙂 Pepp på jobbet, nya spännande bloggsamarbeten, nytt spännande bloggnätverk och imorgon åker jag på ett par dagars semester till Bornholm med fina vänner. Good things happen! :).

Jag går även och funderar på lite roliga grejer… jag känner mig pepp men samtidigt rastlös. Jag behöver ett projekt, typ haka på ett e-handelsprojekt, gå en kurs, eller något annat? Kanske läge att ta tag i syprojektet på riktigt. JA.

Nu får jag släppa tankarna som snurrar och börja packa. Annars blir det inget Bornholm ju! 🙂

img_4504

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?