Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Satinkjol
Knytblus
Väska
Klänning
Stövel
Klänning
Klänning
Kappa
Byxor
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
Kappa
Väska
T-shirt
Skjorta
Klännning
Väst
Klänning
Slipover
Klänning
Väska
Kavaj
Blå klänning
Linne
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Kjol
Byxor
Skjorta
Jeans
T-shirt
T-shirt
Cardigan
Kofta
Cape
Skjorta
Kofta
Slingbacks
Kjol
Klänning
Kofta
Kappa
Blus
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Boots
Stickad klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Bag
T-shirt
Klännning
Väska
Svarta jeans
Kavaj
Kofta
Knytblus
Tröja
Plisserad kjol
Slacks
Pullover
Kofta
Kappa
Sneakers
Väska
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Basker
Vit blus
Ankelboots
Väska
Skjortklänning
Tröja
Pullover
Halsduk
Grå kavaj
Byxor
Linne
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Sandaler
Kofta
T-shirt
Jeansjacka
Linne
Kjol
T-shirt
Byxor
Väska
Tröja
Kavaj
Klänning
Knytblus
Pullover
Skjorta
Blus
Pullover
Kavaj
Grön klänning
T-shirt
Cardigan
T-shirt
Linne med spets
Kavaj
Kjol
Blus
Skinnkjol
Skjorta
Väska
Kjol
Väska
Pälsjacka
Kappa
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kavaj
35   225
41   304
55   367
21   204
54   330

Webinarium och ny kompisdejt via GoFrendly

Hej fina. Hoppas allt är bra. Jag sov bättre inatt men det tog ett tag innan jag vaknade av mitt alarm. Uppe nu och håller på att fixa frukost till både mig och Carl. Så mysigt när vi får lite tid med varandra även på morgonen!:)

Idag blir det jobb 8-17 där jag och en kollega ska hålla i ett webinarium om samordnad varudistribution ?. Lite nervöst men det är andra gången vi gör det och sist gick det rätt bra tror jag. Sedan ska jag själv deltaga i ett webinarium om digital marknadsföring på lunchen.

Efter jobbet har jag faktiskt en kompisdejt med en ny tjej som jag fått kontakt med via appen GoFrendly. Jag borde bli ambassadör för den då jag tipsar om den ofta här!:) Kul att höra att kompisar och andra läsare börjat kompisdejta via GoFrendly efter att ha läst om appen här!

Med risk för att vara tjatig bjuder jag på ännu en bild från helgen. En sådan härlig dag vi hade! ❤️

Ha en fin tisdag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?