Annons: Shoppa min stil

Klänning
Knytblus
Byxor
Kappa
Kofta
T-shirt
Skjorta
Blus
Kofta
Basker
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Skinnkjol
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Byxor
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Slacks
Cardigan
Pullover
Väska
Väska
Kappa
Kjol
Byxor
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Skjorta
Kavaj
Kofta
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Boots
Kavaj
Linne
Kavaj
Kavaj
Linne
Jeans
Väska
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Tröja
Kavaj
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Väska
Blus
Väska
Väska
Klänning
Blus
Bag
Stövel
Halsduk
Kofta
Väska
Kofta
Slingbacks
Satinkjol
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Kjol
Pullover
Sneakers
Kavaj
Klänning
Tröja
Klännning
Cape
Pälsjacka
Klännning
Linne
Knytblus
Klänning
Kappa
Kjol
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Pullover
Tröja
Skjorta
Kofta
Kofta
Kjol
Slipover
Kappa
Kofta
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Vit blus
Kostymbyxa
Pullover
Skjorta
Kappa
Väska
Skjorta
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Väst
T-shirt
Manolo Blahnik
Byxor
Kjol
Knytblus
37   314
67   369
42   393
20   304
76   470

Webinarium och ny kompisdejt via GoFrendly

Hej fina. Hoppas allt är bra. Jag sov bättre inatt men det tog ett tag innan jag vaknade av mitt alarm. Uppe nu och håller på att fixa frukost till både mig och Carl. Så mysigt när vi får lite tid med varandra även på morgonen!:)

Idag blir det jobb 8-17 där jag och en kollega ska hålla i ett webinarium om samordnad varudistribution ?. Lite nervöst men det är andra gången vi gör det och sist gick det rätt bra tror jag. Sedan ska jag själv deltaga i ett webinarium om digital marknadsföring på lunchen.

Efter jobbet har jag faktiskt en kompisdejt med en ny tjej som jag fått kontakt med via appen GoFrendly. Jag borde bli ambassadör för den då jag tipsar om den ofta här!:) Kul att höra att kompisar och andra läsare börjat kompisdejta via GoFrendly efter att ha läst om appen här!

Med risk för att vara tjatig bjuder jag på ännu en bild från helgen. En sådan härlig dag vi hade! ❤️

Ha en fin tisdag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?