Annons: Shoppa min stil

Pullover
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klännning
Klänning
Grå kavaj
Klännning
Vit blus
Ankelboots
Knytblus
Klänning
Linne
Väska
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Jeans
Kavaj
Väska
Kavaj
Blus
Blus
T-shirt
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Kappa
Byxor
Basker
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Kjol
Knytblus
Klänning
Byxor
Linne
Väska
Blus
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Webinarium och ny kompisdejt via GoFrendly

Hej fina. Hoppas allt är bra. Jag sov bättre inatt men det tog ett tag innan jag vaknade av mitt alarm. Uppe nu och håller på att fixa frukost till både mig och Carl. Så mysigt när vi får lite tid med varandra även på morgonen!:)

Idag blir det jobb 8-17 där jag och en kollega ska hålla i ett webinarium om samordnad varudistribution ?. Lite nervöst men det är andra gången vi gör det och sist gick det rätt bra tror jag. Sedan ska jag själv deltaga i ett webinarium om digital marknadsföring på lunchen.

Efter jobbet har jag faktiskt en kompisdejt med en ny tjej som jag fått kontakt med via appen GoFrendly. Jag borde bli ambassadör för den då jag tipsar om den ofta här!:) Kul att höra att kompisar och andra läsare börjat kompisdejta via GoFrendly efter att ha läst om appen här!

Med risk för att vara tjatig bjuder jag på ännu en bild från helgen. En sådan härlig dag vi hade! ❤️

Ha en fin tisdag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?