Annons: Shoppa min stil

GrÄ kavaj
Kofta
Linne
Kavaj
Byxor
Pullover
KlÀnnning
PĂ€lsjacka
VĂ€ska
Kavaj
Kavaj
VĂ€ska
Vit blus
KlÀnning
Kavaj
VĂ€ska
Basker
KlÀnnning
Knytblus
KlÀnning
Ankelboots
Kavaj
KlÀnning
KlÀnning
Jeans
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Linne
KlÀnning
Byxor
Kavaj
Kavaj
Blus
Kavaj
Cardigan
Knytblus
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

En glad tisdag ?

Hej fina. Den hÀr dagen har kÀnts bra, vet inte vad och varför men har haft en bra kÀnsla helt enkelt!:) KÀnde mig lugn under webinariet vi höll, deltog sjÀlv som gÀst pÄ ett annat webinarium, fick klart nÄgra grejer jag hÄllit pÄ med ett tag, vÀdret blev bÀttre och bÀttre med mera. Positiv kÀnsla!

Nu Àr jag hemma och Àter lite snabbt innan jag ska bege mig till kvÀllens kompisdate! Det kÀnns ju spÀnnande och vi ska ses pÄ en restaurang/pub jag aldrig varit pÄ tidigare. Blir nog kul! TyvÀrr hinner jag inte Àta middag med Carl men vi fÄr umgÄs lite senare ikvÀll.

Ni fĂ„r en update lite senare! 🙂 Ha en fin kvĂ€ll!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter nÄgot?