Annons: Shoppa min stil

Linne
Klännning
Satinkjol
Vit blus
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Cardigan
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Byxor
Knytblus
Ankelboots
Väska
Pullover
Byxor
Klännning
Kavaj
Knytblus
Klänning
Blus
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Basker
Kavaj
Jeans
Kavaj
Linne
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Första träningspasset sedan…?!?

Hej fina. Idag fick jag ett ryck och bestämde mig för att gå till gymmet. Jag vet att jag skulle må bra av att röra på mig mer men det har helt enkelt inte varit något som jag har prioriterat på sistone. Minns inte när jag var på gymmet senast…

Gick till Fitness 24/7 på Lilla Torg direkt efter jobbet och provade att jogga lite lugnt på löpband i tjugo minuter. Det gick helt okej! Sakta men stabilt hehe. Körde lite styrka och stretching efter joggingen men det var sjukt mycket folk så det var svårt att få plats och inte känna sig i vägen.

Nu blir det vila i soffan tills Carl kommer hem och vi kör igång matlagningen. Helt okej dag på jobbet idag men saker tar längre tid än jag planerat för så får fortsätta  imorgon.

Hur ser era träningsrutiner ut?:)  Tips på hur man kan motivera sig och göra träningen till just en rutin? Känns ju alltid bra efteråt…

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?