Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Kavaj
Satinkjol
Byxor
Väska
Linne
Byxor
Basker
Blus
Kofta
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Pullover
Kavaj
Grå kavaj
Kjol
Klänning
Knytblus
Blus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Knytblus
Väska
Väska
Klännning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Blus
Jeans
Kavaj
T-shirt
Väska
Vit blus
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Cardigan
Linne
Klännning
Kavaj
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Gör mitt bästa för att vara nyttig men… 

Hej fina. Är hemma på lunch och har gjort i ordning en riktigt nyttig lunch. Den känns i alla fall nyttig. En massa svarta bönor, färska tomater, soltorkade tomater och en vinägrett med olivolja, citronsaft och balsamico. Och en massa oregano på det. Mums!

Något jag tagit upp här ofta är det här med att vara nyttig. Det är något jag tänker på ofta så därför blir det återkommande även här i bloggen. Jag gör mitt bästa för att vara nyttig men tycker att det är tråkigt att följa regler och om det påverkar det sociala livet. Vill inte känna krav och måsten med kosten. Försöker generellt att äta nyttigare på vardagarna och njuta på helgen. Det funkar hyffsat men  önskar att jag även kunde tycka att det var roligare med träning.

Nu ska jag äta och packa träningskläder för en sväng på gymmet direkt efter jobbet idag!:) Hoppas att du har en bra dag!:)

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?