Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kappa
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Klänning
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

Gör mitt bästa för att vara nyttig men… 

Hej fina. Är hemma på lunch och har gjort i ordning en riktigt nyttig lunch. Den känns i alla fall nyttig. En massa svarta bönor, färska tomater, soltorkade tomater och en vinägrett med olivolja, citronsaft och balsamico. Och en massa oregano på det. Mums!

Något jag tagit upp här ofta är det här med att vara nyttig. Det är något jag tänker på ofta så därför blir det återkommande även här i bloggen. Jag gör mitt bästa för att vara nyttig men tycker att det är tråkigt att följa regler och om det påverkar det sociala livet. Vill inte känna krav och måsten med kosten. Försöker generellt att äta nyttigare på vardagarna och njuta på helgen. Det funkar hyffsat men  önskar att jag även kunde tycka att det var roligare med träning.

Nu ska jag äta och packa träningskläder för en sväng på gymmet direkt efter jobbet idag!:) Hoppas att du har en bra dag!:)

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?