Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Pullover
Kavaj
Knytblus
Klänning
Väska
Klännning
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Jeans
Knytblus
Klännning
Byxor
Klänning
Klänning
Blus
Klänning
Cardigan
Byxor
Linne
Vit blus
Basker
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Dagens planer – IKEA och fest

God morgon finingar. Carl kom hem redan vid elva igår kväll och vi gick faktiskt och la oss direkt. Idag fick vi sova ut och vaknade runt halv tio. Carl har precis gjort jättegod brunch till oss – omelett med lax. Imorgon är det min tur att fixa frukost/brunch.

Dagens plan är att vi först ska åka till IKEA och handla en ny TV-möbel. Vi tänker komponera en större med olika BESTÅ-möbeldelar. Kan nog bli riktigt fint. Vi var ju där förra helgen också och då tog det inte låg tid innan jag blev trött och bara ville hem. Nu tänkte jag ladda med bananer. behöver proviant för att “stå ut” med att trängas där. Lär ju inte direkt vara mindre folk idag när det varit löning.

Ikväll ska vi ha fest här hemma med gänget. Först middag på Siesta och sedan drinks och mer umgänge hemma hos oss.

Ha en fin dag 🙂

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?