Annons: Shoppa min stil

Blus
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Klänning
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

Dagens planer – IKEA och fest

God morgon finingar. Carl kom hem redan vid elva igår kväll och vi gick faktiskt och la oss direkt. Idag fick vi sova ut och vaknade runt halv tio. Carl har precis gjort jättegod brunch till oss – omelett med lax. Imorgon är det min tur att fixa frukost/brunch.

Dagens plan är att vi först ska åka till IKEA och handla en ny TV-möbel. Vi tänker komponera en större med olika BESTÅ-möbeldelar. Kan nog bli riktigt fint. Vi var ju där förra helgen också och då tog det inte låg tid innan jag blev trött och bara ville hem. Nu tänkte jag ladda med bananer. behöver proviant för att ”stå ut” med att trängas där. Lär ju inte direkt vara mindre folk idag när det varit löning.

Ikväll ska vi ha fest här hemma med gänget. Först middag på Siesta och sedan drinks och mer umgänge hemma hos oss.

Ha en fin dag 🙂

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?