Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Byxor
Jeans
Kjol
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Linne
Väska
Klänning
Klännning
Kavaj
Väska
Pullover
Väska
Ankelboots
Linne
23   278
64   481
48   509
40   584
59   647

Spännande möjlighet och event inom vintage

Hej fina ni. Tittar in här lite snabbt men måste snart rusa till ett spännande event inom second hand och vintage. Jag älskar ju mode och vintage så det här evenemanget passar mig perfekt. Hoppas på att få några bra tips på hur an vintage-fyndar bäst och kanske även några direkta vintagefynd i Secondhand-butiken NOOMI där vi ska hålla till.

Idag har jag även fått ett erbjudande eller kanske mer en möjlighet som ni nog kommer att få se och höra om här i bloggen lite senare.

Nu måste jag börja gå så jag inte missar guldkornen 🙂

img_0955

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?