Annons: Shoppa min stil

Väska
Pullover
Satinkjol
Blus
Kjol
Byxor
Cardigan
Blus
Kavaj
T-shirt
Klänning
Ankelboots
Väska
Kavaj
Kavaj
Kappa
Knytblus
Linne
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
Jeans
Kostymbyxa
Knytblus
Basker
Kofta
Kavaj
Kavaj
Byxor
Byxor
Väska
Blus
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Vit blus
Klännning
Pälsjacka
Klännning
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Sen middag och ny favoritserie på Netflix

God afton fina nu. Nu får man äntligen gå och lägga sig. Uppskattar verkligen att sova just nu och har vaknat utvilad alla dagar den här veckan. Kan kanske bero på att det blivit ljusare? Jag gillar det i alla all 🙂

Idag var det en riktigt bra dag måste jag säga. Bra dag på jobbet, bra erbjudanden som kom på mailen, trevligt vintagemingel, mysig kväll med Carl. Det blev inte middag förrän vid halv nio. Pasta Carbonara. Jag äter ju pasta som är gjord på röda linser så rätten blev väldigt annorlunda i jämförelse med originalet. Sedan är jag nog inte heller något stort fan av fläsk. Men han är ju en suverän kock i alla fall min sambo. Bara jag som har konstiga matvanor.

Ikväll började vi även titta på en ny serie på Netflix – Modern Family. Carl har sett de första säsongerna tidigare men för mig är det första gången. Den känns väldigt lovande hittills efter tre avsnitt måste jag säga.

Tänk att det redan är fredag imorgon. Känns som att det nyss var helg?

Sov gott <3

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?